שאלה על ריהוט לאמבטיה

שירי71

New member
שאלה על ריהוט לאמבטיה

האמבטיה שלנו שופצה על ידי הבעלים הקודמים. יש שם אמבטיה ואסלה ובינהם יש כיור. הקרמיקה עשויה על כל הקיר מהרצפה ועד למעלה. ויש מראה ענקית ממש מעל הכיור וסביבה יש דוגמית כזו של מין פסיפס בצבע טבעי. מתחת לכיור אין שום ארון. יש ארונות קיר למעלה מעל האסלה. אבל ממש חסר לי משטח כזה סביב הכיור שעליו אפשר להניח את הדברים הקטנים שצריך ליד הכיור... זה גם נראה לנו כזה ערום כזה. אז התחלנו להציץ על מבנים כאלה מוכנים של ארונות ומשטחים מסביב לכיור. ולשאלתי: אם לא בא לנו להתחיל עם עבודות אנסטלציה - האם ניתן לבנות או להזמין ארון מוכן כזה שיבנה סביב הכיור (כולל משטח ומתחתיו ארון) מבלי שנצטרך להחליף או לנתק את הכיור???

תלוי בסוג הכיור....

יש להניח שמותקן כיור שאיננו כיור שולחני או חצי שולחני וכל בניית ארון עם משטח לכיור שנועד להיות תלוי חופשי יהווה אילתור מגעיל ללא פתרון נאות נגד חדירת מים בין הכיור למשטח, דהיינו , צפוייה התבלות מהירה של הארון המאולתר. יש ארונות ´אמבין´ מפלסטיק לשים מתחת לכיורים כאלה אבל בלי משטח. אולי יש מוצר בהזמנה מיוחדת?- לי לא ידוע

שירי71

New member
מה זה כיור שולחני

איך אני יודעת עם זה שולחני או לא??? הוא פשוט לבן מקרמיקה... ואני לא רוצה אלתור מגעיל...

כיור שולחני כשמו הוא...

כיור שהתקנתו ע"ג המשטח (לא מומלץ כי לא יכולים לנקז המים מהמשטח לכיור) או כיור שהתקנתו שטוחה מתחת למשטח. הכיור שלך איננו כזה כי כיור שולחני לא יכול להיות מורכב בלי משטח לפחות.

כיור רגיל לא יכול להיות עם משטח!

איזה אילתור שלא תעשי לא יעמוד במבחן הזמן, ואז יצא שה"זול" יוצא יקר, כי תוך פחות משנה יתחילו נזילות שיפגמו בארון ואז לזרוק הכל ולקנות עם הכיור המתאים= תשלום כפול. מסכימה במאת האחוזים עם הקבלן.

אתי@

New member
שירי - גם אנחנו קנינו ארון אמבטיה

כמו שאת מחפשת, וחיפשנו וחקרנו המון עד שהחלטנו. בד"כ ארון אמבטיה כזה מגיע עם כיור תואם, כדי שתהיה התאמה בגדלים. משטח כמו שאת רוצה סביב הכיור צריך להיות חלק מהכיור (המשך שלו) כדי שזה יהיה יפה ולא יראה טלאים-טלאים. ניתוק הכיור הקיים מהקיר הוא פעולה ממש פשוטה שמי שמרכיב את הארון מבצע. הרכבת הברז קצת יותר מסובכת, אבל שוב זה תפקידו של המתקין המקצועי ולא שלכם. לכן אין לכם מה לחשוש מהתהליך הזה. המגבלה היחידה היא שאי אפשר להשתמש בכיור במשך 24 שעות, וזה לא כ"כ קשה... (שביל מה יש כיור במטבח
? ) הארונות האלה בד"כ מגיעים עם מראה גדולה ואפילו ארונית בצידה של המראה. אנחנו לאחר המון חיפושים ויאוש מהמחירים הגבוהים (התיאשנו כי מה שרצינו עלה 6,000 ש"ח), החלטנו לנסות את מזלנו במכרזים באינטרנט. הצלחנו לקנות ארון קטן (זה מה שנכנס אצלנו!) עם כיור, מראה וארונית ב- 2500 ש"ח כולל ההרכבה
יש הרבה ארונות זבל אבל הארון הזה ממש איכותי וזה בדוק - חמי (אבא של בעלי) הוא "נגר צמרת", אז אני יודעת בוודאות שקנינו משהו טוב...

חוץ מזה, אולי אפשר להזמין נגר

ולראות מה הוא מציע? אני בטוחה שנגר יוכל להתאים לכם משהו מתאים בדיוק. כמו כן, משטח יכול להיות מעץ (אולי עדיף שלא עקב המגע עם מים), אבל יכול להיות גם משיש. וכאן אנחנו ניכנסים לעלויות שונות. אני קיבלתי הצעה של 600 ש"ח למטר שיש של אבן קיסר, כשהאדם מודד במדויק מה צריך. אולי אפשר לעשות בלי סמטוכות מיותרות.

amonit

New member
תיקון קטן לידע כללי,

הקבלן הזכיר כאן את אמבין בנשימה אחת עם מוצרי פלסטיק אז יש לי חדשות טובות: אמבין מייצרים ארונות אמבטיה ברמה גבוהה ובעיצובים יפייפיים מעץ מלא,MDF, וזכוכית, לפי מידה, לא נורא יקרים, אבל באמת באחלה עיצובים. לאחר סקר שווקים מייגע נמצאו מחירים סבירים בהחלט, וגימור מעולה. החנות הכי יפה ומעוצבת שלהם שראיתי נמצאת בקינג ג´ורג תל אביב ויש להם המון פרטים משלימים כגון סלסלות, מראות, שידות ועוד! באמת שווה לראות. מנהלת החנות, שמה מאירה אחראית לעיצוב בחנויות הרשת תוכל לתת לכם את השרות המקסימלי. זו המלצה בפה מלא.

ori34

New member
אתי .

ארון לכיור עם כיור מראה . וגודל הארון אפשר (רוחב 110 עד 130 סמ ) לדעתי אפשר למצוא 2500 ללא מכרז וזה לא ניחוש . אני מוכן להרים טלפון לטובת העניין אבל כבר קנית אז תיהני . עכשו בנוגע לחומר , זה חייב להיות גוף סנדוויץ , דלדות זה תלוי בכם מכוון שדלתות מעובדות הן בד"כ MDF איתן ניתן להגיע לרמת גימור מעולה .

אתי@

New member
אפשר לקנות גם ב 1000 ש"ח בהום סנטר

באיכות גרועה ובאיבזור מינימלי. תאמין לי שבדקתי
יש בהום סנטר מגוון של אורנות אמבטיה זולים, כשבודקים מה המחיר הזה כולל מגלים שמעט מאוד!!! ככה שזה ממש לא חוכמה לקנות בזול. השאלה מה קונים... מה שאנחנו קנינו הוא באיכות של ארונות ב 5000-6000 ש"ח. הארון הוא מסנדביץ וכולל: ארון מתחת לכיור, כיור, מראה גדולה, תאורה, ארונית בצד המראה, וגם קיבלנו ברז חדש. תאמין לי שבמחיר כזה לא מוצאים דברים טובים
בכל אופן, אני לא מתביישת להודות שיצאתי פריירית במקומות שבהם עשיתי קנייה גרועה, וזה קורה לי. אני לא מנסה להיות הישראלי שתמיד חושב שמה שהוא קנה הוא הכי טוב, ורק הוא מצליח לקנות הכי זול...
לגבי הארון הזה, זאת היתה קנייה טובה בוודאות

נופר30

New member
שיר 71

יש היום מראות יפיפיות עם ארון צד ( או שניים ) ומדף את יכולה פשוט לקנות אחד כזה ולתלות מעל הכיור וככה יש לך לכל הדברים הקטנים מקום בצד וגם מדף למברשות שניים וכו´ בדירה השכורה שאני גרה יש רק כיור בלי כלום אז הלכתי ועשיתי אצל נפח מראה + מדף זכוכי וכל הדברים הקטנים ( קרמים מברשת שיניים וסבון ) נמצאים שם רציתי גם לעשות ארון בצד ( יש חדר אמבטיה ענקית ) אבל אני עם האיטיות שלי אנחנו עוד מעט עוברים דירה

שירי71

New member
מחפשים יותר משטח סביב הכיור - מראה

מראה כבר יש והיא גדולה יפה וכו´ ואין צורך להחליפה... פשוט חסר לנו משטח מסביב לכיור ולא יזיק שתחתיו יהיה כיור...

שירי71

New member
ת´שמעו - תודה לכולם!!!../images/Emo141.gif

הכלנית זה כדי לספר שהתחילו לפרוח פרחי הצבעונים ששלתנו (כשהיו בצלים) לפני זמן מה וזה עושה לנו מאד שמח בלב... ולגבי האמבטיה - תודה על העצות, זה בהחלט נתן לי הבנה טובה יותר שאני חייבת להלחיף כיור וברז מה שגורם לי קצת לחכות עם זה. בינתיים אתמול קנינו ארון אותו אנו מכנים "לבינתיים" (למרות שברור שהוא יהיה שם לא מעט זמן). הוא בא לפתור את הבעיה שעד כה לא היו ארונות בחדר וכל בוקר היה צריך לצאת לחדר סוך שבו הארונות וזה היה די מעיק וקרררר. הקיצר קנינו ארון מעץ לא צבוע (מא שאני מאד אוהבת, עושה הרגשה של משהו כפרי ופשוט). ומתישהוא גם נצבע אותו... אז יש לנו עיסוקים להיום בכל הנוגע לשינוי משהו בבית... (לעיתים זה מתחיל להראות כאילו כל שישי עושים משהו סביב הבית לא?! רק שזה מה זה כייף).

amonit

New member
שירי

חשוב מאוד לצבוע את הארון "שבנתיים לא צבוע - העץ נרטב ומתקלקל- אל תדחו את זה.

שירי71

New member
אמונית - בקשר לארון

תודה על ההערה, אבל - אולי לא הסברתי את עצמי נכון- הארון של "בינתיים" הוא לא לאמבטיה - הוא לחדר השינה - לבגדים וכאלה... באמבטיה מתחת לכיור אנו נותרים בינתיים ללא ארון...

בנית ארון מתחת לכיור

לשירי שלום ניתן ךהרכיב שיש על הכיור ולבנות ארון סביבו כמו כן ניתן להוריד את הכיור הוא מורכב על שני ברגים לבנות ארון לחברו בחזרה

למעלה