שאלה על ריקה.

star_female

New member
~_~

אנשים בדיג´ימון הם לא "טובים" או "רעים"... לכל אחד יש יותר מצד אחד באישיות שלו... ריקה לא רעה. היא פשוט לא הבינה בהתחלה שהדיג´ימונים הם לא רק נתונים. אבל.. מהפרקים האחרונים... זה די ברור שהיא בצד של ה"טובים"... היא טיימרית, והיא עוזרת להציל את העולם.. זה עושה אותה טובה...

Digi Lista

New member
כן...

ריקה היא לא טובה לחלוטין ולא רעה לחלוטין כמו כול בנאדם, יש לה את המגבלות והיכולות שלה, בהתחלה היא חשבה שהדיג´ימונים הם מכונות לחימה שנועדו רק לנצח, ולא היה איכפת לה כלום חוץ מניצחון(היא לא חשבה שלרנאמון יש רגשות)אבל עכשיו היא כבר מתחילה להבין ולהצטער על טעותה הגדולה(כמו קן בעונה הקודמת)והיא מוכנה לשתף סוף סוף פעולה גם עם רנאמון וגם עם הנרי וטריירמון, טקאטו וגילמון והאחרים...כמו כול זאב בודד בכול עונה...קטע הסתגרותי ואז הבנת הטעות ומציאת דרך להישאר כמו שהיו אבל לקבל קצת תוספות שיעזרו בהמשך לאחרים ולהצלת העולם(או שני העולמות...)

עוד אחת

New member
בתחילת העונה היא הזכירה לי קצת את

שליט דיג´ימון, בעיקר כי גם לה קראו "מלכת הדיג´ימונים". אבל אין בכלל מה להשוות בין הרוע שלה לרוע של השליט (שהוא גדול בהרבה...) ואין בכלל מה להשוות בין הטוב שלה בסוף העונה לטוב-הלב של קן (שגם הוא גדול בהרבה...). בעיקרון, אני אוהבת דמויות של אנשים רעים מאוד שהופכים למלאכים ממש. אתם מכירים עוד סדרה שבה יש איזה רשע שהופך באמצע למתוק כמו קולה?

fay valentine

New member
.....^^;;

אני חושבת שאי אפשר כל כך להשוות בין ריקה לקן. ריקה לא ממש חושבת על מה שהיא עשתה לרנאמון, וקן כל הזמן מדוכא ממה שהוא עשה. ריקה בשלב מסוים זרקה את כל מה שהיה לה של דיג´ימון, קן לא ממש.... יש עוד סדרה שבה אנשים משתנים מקצה לקצה. וכמובן יש ביניהם קצת אהבה. YAMI NO MATSUEI i love that one....

עוד אחת

New member
המוח שלי תמיד עושה הפרדה מוחלטת

בין קן לשליט דיג´ימון. מבחינתי הם שני ילדים שונים לגמרי בלי שום קשר ביניהם, גם אם במקרה היה להם אותו גוף פיזי. יש להם קול שונה, לשליט דיג´ימון יש עישונים יותר קטנים מלקן, והשליט לובש פיאה ובגדים מפוארים בהרבה מקן. שלא לדבר על האישיות... אני חושבת ששליט דיג´ימון הוא למעשה מיוטיסמון (המקור הראשוני ששלט באוקואה [או איך קוראים לו...] ובעקיפין גם בקן), ושקן-שאחרי-השליט הוא קן האמיתי, כך שאין ביניהם שום קשר. ספרו לי בבקשה על עוד דמויות של רשעים גדולים שהופכים למתוקים ומלאכים ומצטערים מאוד על מעשיהם בעבר!!!

Snake Bandage

New member
קן ושליט דיג´ימון הם אותו אדם.

קן נשמע ונראה שונה מקן הרגיל בגלל נבג האופל בצוואר שלו. כשהוא שם את הדיג´יכלי שלו במים של אוקיינוס האופל, נבג האופל התחיל לפעול, ובגללו התחוללו כל השינויים בקן.

Rocketshipper

New member
האישונים יותר קטנים....

כי הוא רשע והכל..... ובאנימה יש מנהג כזה לעשות לרשעים/נשלטים ע"י משהו/מפחדים אישונים קטנים יותר o_O חוצמזה רואים אחר כך בפרק 31 שאין לי מושג איך קוראים לו שכשקן רואה את ים האופל שוב האישונים שלו שוב מתכווצים, אותו דבר לגביי פרקים אחרים...

Nifredil

New member
אופטיל, אם יש כאן דבר כזה:

רק אתמול עשו לי לווין. מישהו מוכן לומר לי מה בדיוק קורה בעונה השלישית? ואם יראו את הדיג´יגורלים מהעונות הקודמות?

Digi Lista

New member
תשובה...

טוב ניסיתי לשרשר את ההודעה הזאת למשהו אחר בנושא ולא הצלחתי כי זאת לא הודעה ראשית, תרד\י קצת בדף הזה של הפורום עד שתופיעה הודעה "סתם שאלה" וגם תשובות לשאלה הזאת(כי זאת אותה השאלה ואותן התשובות) תקרא\י את מה שאני ועוד כמה כתבנו ואז תוכל\י להבין הכול.

Digi Lista

New member
בסדר...ברוך בואך...

מקווה שתיהני כאן ותשתלבי מהר(זה פורום חדש אז המשימה הרבה יותר קלה, להשתלב...), לא ידעתי אם את בן או בת ולכן עניתי בלי לפגוע ולעשות טעויות...אבל הבהרת שאת באת אז בסדר, אני זוכרת ואני אפנה אלייך מעכשיו בלשון נקבה.

Nifredil

New member
OK

ראיתי את העונה הראשונה והשניה בערוץ 1 ומהעונה השלישית ראיתי רק את שלושת הפרקים האחרונים שהיו עכשיו. העונה הראשונה היתה הכי יפה.

Digi Lista

New member
אני דיי מסכימה...

כמו שציינתי את העונה השנייה אני לא ממש אוהבת כי היא דיי ממחזרת את העונה הראשונה(אני ארחיב על זה אבל לא עכשיו...)העונה הזאת התחילה יבש אבל היא הולכת ומשתפרת...ואת העונה הרביעית ראיתי רק בתמונות וזה נראה מדהים אבל בטח הבדיחות והדיבורים יתרמו או אולי(ואני כמובן מקווה בכול ליבי שלא...)יגרעו...ואת העונה הראשונה אני ממש ממש ממש ממש אוהבת ולדעתי היא מעולה(אין מה לעשות, משם הכול התחיל...ויש את כול המאפיינים שחוזרים בעונות הבאות... ויש את טאי ומאט...אחחח...)

Morphia

New member
אני מאוד מסכימה!

אני הכי אהבתי את העונה הראשונה, אבל מצד שני, אני אוהבת את כל העונות מאוד... חוצמזה, איך אפשר להתעלם מימאטו (מאט) וטאיצ´י (טאי)? גם בעונה הראשונה וגם בשניה...

למעלה