שאלה על רישום ל- PAYPAL

abigaillovesmj

New member
שאלה על רישום ל- PAYPAL

שלום
אני מנסה להירשם ל- PAYPAL אבל כל הזמן נתקעת בקטע הבא. אמורים להכניס את מספר הטלפון וכשאני עושה את זה לא משנה באיזו דרך אני מנסה, אני מקבלת הודעת שגיאה שהמספר לא מפורמט (כלומר כתוב נכון?) כמו שצריך. חשבתי שאמורים לכתוב + (יציאה למרכזייה בינלאומית) אחר כך 972 (קידומת של ישראל) אחר כך אזור החיוג ללא האפס למשל רק 3 במקום 03 ואז את המספר בן ה-7 ספרות של הטלפון בבית. אבל זה לא מקבל את זה. ניסיתי בלי פלוס, לפני ה- 972 וגם זה לא עבד. מישהו יודע איך אמורים לכתוב את המספר? תודה מראש

Nunatak

New member
תנסי את האפשרויות האלו:

קודם תוודאי שסימנת "ישראל". נאמר שהמספר שלך הוא XXX; והקידומת היא Y; +972YXXX +9720YXXX 972YXXX 9720YXXX 0YXXXX YXXXX

abigaillovesmj

New member
אף אחת מהאפשרויות לא עבדה ../images/Emo10.gif

זה יכול להיות קשור למקשים במקלדת או משהו? כשאתה נרשמת איך הקלדת את הטלפון? זו בעיה מוכרת? תודה על כל העזרה

abigaillovesmj

New member
גיליתי מה הבעיה

מסתבר ש- PAYPAL מוסיף באופן אוטומטי את ה- 972+ לפני המספר, אבל הוא לא מציין את זה בשום מקום, אלא רק לאחר שכבר יש חשבון ואפשר להיכנס למספרי הטלפון שרשומים בכרטיס. כך יצא שבעצם כל פעם שכתבתי 972 + או משהו בסגנון, זה היה ארוך מדי וכפול וכנראה שבגלל זה האתר לא קיבל את מספר הטלפון. אז צריך לכתוב את הקידומת ללא האפס ואת המספר בן 7 הספרות. מעניין אותי עם למישהו נוסף הייתה בעייה דומה...

PROG3

New member
אז כנראה

שלא באמת ניסית את כל האפשרויות , כי זאת האפשרות האחרונה שננוטק הביא לך...

abigaillovesmj

New member
זה הקטע הכי מוזר

ניסיתי אותה. היא לא עבדה בפעם הראשונה וגם לא בפעם השנייה וכך הלאה. זה עבד רק לאחר שהכנסתי בהרשמה מספר טלפון אמריקאי ורק אחרי שכבר היה לי חשבון אז שיניתי את המספר וראיתי את מה שסיפרתי בהודעה הקודמת. אני מייחסת את זה שזה לא עבד בהרשמה עצמה, למשהו הזוי שקרה עם המחשב שלי. פשוט אין לי מחשב אחר לעבוד ממנו, אז לא היה לי אפשרות לבדוק את החלק הזה בתיאוריה. אלא אם למישהו יש הסבר אחר ואם כך אני אשמח לשמוע אותו

למעלה