שאלה על רמפל

Shiri from the block

Active member
פרק ראשון בעונה הראשונה התסריטאים אמרו שברגע שאמה נכנסה לאכסניה של גראני ורובי, וגולד הגיע ושאל אותה מה השם שלה והיא אמרה אמה, אמה סוואן, אז זה הרגע שהזיכרון חזר לו.

זה לפי מה שהתסריטאים שכתבו את הסדרה אמרו.
השחקן שמשחק את גולד, רוברט קרלייל, טען בראיון לאחרונה שגולד תמיד ידע, אבל לדעתי מובהר בפרק 17 בעונה השנייה שהוא לא.

גם אני הייתי בהתחלה בטוחה

שהוא תמיד ידע, הדרך שהוא אמר "אמה" גרמה לי לחשוב שהוא חיכה לזה, אבל אז כתבת ואמרת שפה הוא בעצם רק נזכר.

Shiri from the block

Active member
רואים בפרק 17 בעונה השנייה שכשרג'ינה באה אליו שהוא לא יודע מי הוא.
גם הקטע שכל יום חזר על עצמו, גולד היה כמו כל שאר התושבים.
וגם כשרג'ינה דיברה עם ראמפל עוד לפני הקללה והוא ביקש שכל פעם שהוא יגיד "בבקשה" היא תיהיה חייבת לעשות את זה, ורג'ינה אמרה מזה משנה לו הוא גם ככה לא יזכור את זה.
אבל ברגע שאמה נכנסה ושמע את השם שלה, הוא נזכר בהכל, וידע להשתמש ב "pleases" כשהוא היה צריך.

בכל אופן מה שהתסריטאים אומרים מבחינתי זה תורה כתובה חח, אני לא הולכת להתווכח איתם על משהו שם יצרו, אמרו וכתבו

+תזכורת

אני דווקא לא תמיד מתייחסת לכל מה שתסריטיאים אומרים, יש דברים שהם סתם אומרים כי הפתיעו אותם עם שאלה לא צפויה או כי הם לא רוצים לפזר ספוילרים, אבל כאן זה מסתדר עם העלילה בפרקים והם רק הבהירו את זה למי שלא שם לב לפרטים.
במקום לחזור על עצמי, הנה קישור.

יסמין@

New member
בהחלט נתן את ההרגשה

וגם השחקן אמר במפורש שרמפול ידע כל הזמן.
טוב, כמו שכתבתי כמה פעמים בנידון, פשוט נחכה ונראה.
הרי בסופו של דבר הכל יתברר.
או שלא

ומתי רג'ינה

קלטה שהוא יודע? כי בפרקים הראשונים הם מתנהגים כאלו הם לא יודעים ופתאום זה קופץ לזה שהם מדברים על הקללה

Shiri from the block

Active member
פעמיים פאי כתבה על זה בהודעה עם הקישור לא יודעים בוודאות, אבל כפי שפעמיים פאי כתבה באחת ההודעות שלה, ברגע שגולד התחיל להשתמש ב pleases שלו בשביל לגרום לרג'ינה לעשות דברים, היא התחילה להבין שמשהו בו השתנה, ואז בפרק שהוא ישב בכלא אחרי שהוא הרביץ לאבא של בל היא שאלה אותו פשוט איך קוראים לו והוא ענה ראמפלסטילטסקין..

למעלה