שאלה על רשיון נהיגה.

tusik5

New member
שאלה על רשיון נהיגה.

ברשותי רשיון נהיגה של AZ. החוקים לגביו זהים בכל ארה"ב? ועוד דבר, הכתובת שלי שעל הרשיון כבר מזמן לא מעודכנת, זה משנה? כאילו, אני די בישראל! ספסיבה.

who knows1

New member
הניו יורק

אתה יכול להשתמש ברשיון ל90 יום.בתום 90 יום אתה צריך לעשות רשיון של ניו יורק וזה על יד לקיחת מבחן תיאורתי. ממתי סופרים את ה 90 יום? נראה לי שרק אם טופס אותך שוטר מתחילים לספור את הימים.

tusik5

New member
מגניב, וזה רק בניו יורק?

ומה עם הכתובת הישנה באריזונה? ואגב, אין לי צורך לחדש את הרשיון כי התוקף הוא עד 2048, השאלה היא אם חוץ מזה יש להם צורך להיות איתי מתישהו בקשר עד אז? כי הרי הכתובת לא נכונה. ותודה על התשובה.

who knows1

New member
אני לא יודעת.

טוב קצת עידכון. רק אם אתה עובר לניו יורק אתה צריך לשנות את הרשיון ויש לך 30 יום. כדי לשנות את הרשיון אתה רק צריך לעבור בדיקת עניים ולהחזיר את הרשיון הישן. אתה צריך להביא 4 נקודות של זיהו. (תימצא באתר של משרד הרישוי) אם אתה נשאר תושב באריזונה אין סיבה לשנות את הרשיון אתה יכול לנהוג בניו יורק. אני לא יודעת על מדינות אחרות אבל לשנות כתובת בניו יורק רק צריך לשלוח מכתב למשרד הרישוי ואז אתה בעצמך צריך לשנות את הכתובת ברשיון. סליחה על הבלבול. אבל עכשיו בדקתי בספר. בניו גרזי צריך לעבור את המבחן התארותי לא בניו יורק.

who knows1

New member
שכחתי להוסיף את הכתובת

של משרד הרישוי בני יורק www.nysdmv.com

isaac 80

New member
חשוב לציין:

אם קיבלת בזמנו את הרשיון ללא Social Secutity Number לא תוכל כיום לקבל רשיון של NY

tusik5

New member
לפי מה שזכור לי

בכלל אי אפשר להוציא רשיון ללא social security number תקן אותי אם אני טועה.

למעלה