שאלה על שטיפת תבלינים ירוקים

שאלה על שטיפת תבלינים ירוקים

אני מכינה דאל הודי והייתי צריכה לקצוץ 3 חופנים של פטרוזיליה פחות או יותר
העלים שלה מתפזרים וקשה לשלוט עליהם שיהיו מאוגדים במקום אחד אז רק עשיתי שטיף מתחת לברז ושטפתי. האם זו שטיפה מספקת? פשוט נורא קשה לשטוף חופן בלי שזה פונה לכיוונים שונים ועלים מתפזרים
 
ועוד שאלה על יציאות

יכול להיות שקטניות גם אם הן קטנות ומתפוררות כמו עדשים אדומות גורמות ליציאות לקרות יותר מהר וזה בריא? אני מנסה להבין את השפעת האוכל על הגוף ובפרט הגוף שלי. תןדה מראש.
 
מצאתי את המדריך ליציאות


http://www.clalit.co.il/he/lifestyle/nutrition/Pages/feces_guide.aspx
אני לא בטוחה אם מה שגרם לי לכאב בטן ולשירותים תוך פרק זמן קצר זה מה שאכלתי או שזה העובדה שדחפתי עוד ועוד אוכל למרות שהבטן סימנה לי כאב של די מספיק. אבל אכלתי דברים בריאים חנכנו את הבלנדר החדש והכנו שייק פירות יער וחלב סויה שלצערי אבא הוסיף לו סוכר חום כי לא היינו סגורים על הטעם ( זה היה חמוץ בהתחלה ).
ואכלתי קטניות כתומות עם עגבניות מרוסקות עם קצת סוכר ופטרוזיליה ובצל ושום ( דאל). אבל זה נראה לי אוכל יחסית בריא ולא ברור למה זה השפיע ככה על הבטן אני אנסה לקרוא את המדריך ליציאות כדי ללמוד את הגוף שלי טוב יותר
חבל שאין מדריך למזון וליציאות
 
למעלה