שאלה על שימוש בגרגרי אמרנט ?
מישהו מכיר ומשתמש לבישול בגרגרי -אמרנט?
בבית הטבע המליצו לי על גרגרי-אמרנט ,במקום אורז.
הסבירו שגרגרי האמרנט מאוד עשירים -בסידן, (הידוע שלרוב נמוך אצל חולי סוכרת.)
גרגרי האמרנט הוכחו גם כמסייעים בהורדת כולסטרול-גבוה.
האמרנט מכיל גם הרבה סיבים תזונתיים וכמות גדולה של חלבונים ואומגה 3 ,ובנוסף גם חומרים נוגדי חימצון, ונוגדי דלקות.
אמרו לי שמבשלים את גרגרי האמרנט באותו אופן של בישול אורז.
אשמח לדעת אם יש מישהו יודע לספר על האמרנט ועל טעמו.
מישהו מכיר ומשתמש לבישול בגרגרי -אמרנט?
בבית הטבע המליצו לי על גרגרי-אמרנט ,במקום אורז.
הסבירו שגרגרי האמרנט מאוד עשירים -בסידן, (הידוע שלרוב נמוך אצל חולי סוכרת.)
גרגרי האמרנט הוכחו גם כמסייעים בהורדת כולסטרול-גבוה.
האמרנט מכיל גם הרבה סיבים תזונתיים וכמות גדולה של חלבונים ואומגה 3 ,ובנוסף גם חומרים נוגדי חימצון, ונוגדי דלקות.
אמרו לי שמבשלים את גרגרי האמרנט באותו אופן של בישול אורז.
אשמח לדעת אם יש מישהו יודע לספר על האמרנט ועל טעמו.