שאלה על שיניים

שאלה על שיניים

לגלי צומחות עכשיו שתי השיניים התחתונות. נראה לי שהן צומחות עקום. אני מדמיינת? זה קורה לפעמים? מה עושים עם זה?
 
טלי תתארי מה זה עקום כי אצלנו

השיניים לא ישרות וזה בסדר גמור. הן צומחות במעין כאילו משולש קטן ואני יודעת שזה מסתדר מעצמו אח"כ כשיוצאות כל השיניים. אז למה בדיוק את מתכוונת עקום?
 
גם לעמית השן התחתונה מעיין מסובבת..

אבל רופא השיניים שלי אמר שזב בסדר ומסתדר..אין מה לדאוג!
 
גם לשחר השיניים התחתונות עקומות

פונות פנימה. גם אני חשבתי שמשהו לא בסדר אבל ראיתי אצל תינוק אחר שזה אותו הדבר אז נרגעתי מיד. טל
 
שאלתי את השאלה הזו בפורום

רפואת שיניים לילדים בוואלה, וד"ר בוצר ענה לי שזה בסדר גמור ושהכוחות בפה, של הלשון מצד אחד ושל שרירי הלחיים מהצדדים האחרים, מיישרים את השיניים במהלך הבקיעה המלאה. וזה נכון. למיכל היו שתי שיניים עקומות לחלוטין, אחת ממש אלכסונית לשניה, ועכשיו הן כמעט לגמרי בחוץ וישרות. אין לך מה לדאוג, רק תעקבי. מצטערת שלא מצאתי את הקישור לשאלה שלי.
 

דניעל

New member
גם אני חשבתי ששתי השיניים התחתונות

של דניאל צמחו עקום. הלכתי איתו לרופאת שיניים פעם אחת, בגלל שטף דם בחניכיים (מתברר שגם זה יכול לקרות כשבוקעות שיניים), והיא צחקה עלי כששאלתי אם שתי השיניים התחתונות שלו לא עקומות ("זה ילד ראשון שלך, נכון?") היא הסבירה לי שאי אפשר לקבוע שהשיניים עקומות כל עוד לא רואים איך צומחות שאר השיניים.
 
למעלה