שאלה על שמועות בעיר...

שאלה על שמועות בעיר...

האם זה נכון (או שבמכונה של הכרטיסים פשוט סתם הופיעה תחנה כזאת) שבכפר סבא הולכת להיות תחנת רכבת
אם מישהו יודע.. אנא

AYELET1

New member
נכון !!!!!! ../images/Emo13.gif

סוף סוף... כנראה בדרום מזרח העיר

נכון מאוד, תהיה תחנה ברחוב נורדאו

התחנה תהיה צמודה לבית הקברות אני מצרף כתובת של סיקור מלא בנושא התחנה מאתר של ידיד שלי

NeTiMg

New member
יופי, תחנת רכבת צמודה לבית קברות...

זו תחנה אחרונה... :)

נכון, זאת באמת תחנה אחרונה

בקו הרכבות ת"א-ראש העין כרגע התחנה האחרונה היא ראש העין, ברדע שתופעל תחנת כפר סבא, הקו יקרא קו כפר סבא- ת"א!

NeTiMg

New member
../images/Emo70.gifאוקי... אבל לא יהיו הרבה אנשים

מכפר סבא שיסעו ברכבת ... יש את התחנה מרכזית של אגד ברחוב ויצמן... כמעט קרוב לכלום...

תתפלא, ../images/Emo132.gif ברכבת

נסיעה כפר סבא-ת"א באוטובוס לוקחת בערך שעה את אותה הנסיעה תוכל לעשות ב חצי שעה ברכבת... ברגע שאנשים יגלו את יתרון הרכבת והרכבת תהיה יותר נפוצה (יותר תחנות) תדירות השימוש באוטובוסים תרד פלאים

NeTiMg

New member
../images/Emo128.gif לא בדיוק... למרות שזה מהר

ואין פקקים בדרך :)... אבל יש גם את הצד הכספי... למרות שגם נסיעה לתל אביב עולה 12 ש"ח בערך שזה רק הלוך ולא כולל חזור... עם הרכבת תיהיה יותר זולה, סבבה! ...
אני מקבל כרטיסיות ונשארו לי איזה 8 משנה שעברה ועוד השנה... אוקי.. ... מכירה פומבית של כרטיסיות אגד 20 נסיעות! פרטי המוצר: כרטיסיה חדשה של אגד בין עירונית 20 נסיעות ללא תוקף פעילות. כמות: 8 מחיר השוק: 48.00 ש"ח מחיר התחלתי: 10.00 ש"ח מיניום להצעה: 10.00 ש"ח דמי משלוח: 5.00 ש"ח -סיום המכירה בשעה 12:00 בערב בתאריך 5.10.2002- * הספקה תוך 14 יום, לא כולל דמי משלוח.

NeTiMg

New member
אז כן! ברור שזה שווה! למרות שאין

הרבה הבדל במחיר אבל המהירות... נ.ב מישהו רוצה כרטיסיה ?

NeTiMg

New member
נ.ב - יש משהו חדש על צורי ?

אני יודע שתה עוקב אחריו...

effigy

New member
רגע וןעד איפה היא מגיעה בת"א

זה הרבה יותר בטוח מאוטובוס... (הבעיה שלהגיעה מהתחנה המרכזית לשם זה לא כייף חיים , אבל במחשבה שניה לא צריך מהמרכזית יש תחנה אחת ליד בי"ס .. לא זוכר איזהף, בכניסה)

Houndour

New member
איך זה ייתכן חצי שעה

מכפר-סבא לתל אביב ברכת אם במכונית זה לוקח 18 דקות עם הכביש החדש?

NeTiMg

New member
יותר מחצי שעה באוטובוס! ורכבת זה

פחות, כי לגם לאוטובוס ורכבת יש תחנות. למרות שלאוטובוס יש יותר תחנות והמון פקקים!

למעלה