שאלה על שמן בשם ווינטר גרין

odeia

New member
שאלה על שמן בשם ווינטר גרין

האם השמן הזה באמת מסוכן לשימוש כמו שהיו כאלו שאמרו לי או שהוא בטוח לשימוש במינונים מסויימים? אם הוא מסוכן, איך זה משווקים בארץ מוצרים עם שמן זה? אודה על תשובה כי יש לי שמן לעיסוי שמכיל כמה שמנים ובתוכו יש גם את השמן האמור.

Wintergreen

אורנה ערב טוב. לשמן ה Wintergreen מס´ תפקידים הוא משתן , מעורר , אנטיספטי, טוב לכאבי שרירים ופרקים ויש הטוענים כי גם לצלוליטיס. עם זאת כפי שנאמר לך שמן הWintergreen מכיל רמת רעילות גבוהה . אין זה אומר כי הוא אסור לשימוש אלא מומלץ לטפל איתו רק לאחר למידה והכרות של השמן על היבטיו. מעבר לאינפורמציה הזאת , אינני יכולה לענות לך ספציפית על התערובת שיש לך אינני מכירה אותה . אם התערובת היא של חברה רצוי ליצור עימה קשר ולברר. אם עשה לך את התערובת מטפל בררי מולו. ערב טוב יעל

odeia

New member
יעל, תודה על התשובה, עוד שאלה קטנה

אם השמן המעורב שיש לי ומכיל את הווינטר גרין מאושר לייבוא לארץ ומאושר ע"י משרד הבריאות, אז זה אומר שהוא בטוח לשימוש? האם הוא מוגבל לשימוש מבחינת גילאים ומחלות? דרך אגב, השמן מיובא ע"י אותה החברה שמייבאת את האגריספט.

אורנה

אני לא יכולה לתת תשובה על פורמולה שאינה מוכרת לי . הכי טוב להרים טל´ לחברה ולשאול אותם - אם את צריכה , יש לי את המס´

למעלה