שלום אורחת פה ../images/Emo140.gifויש לי עוד קצת
אינפורמציה על השמן. שמן ההיפופיאה (אובלפיכה). באנגלית- Seabucthorn מופק מזרעי צמח ההיפופיאה- Hippophae מכיל - ויטמין C,E,A כמו כן - חומצות שמן חיוניות - כמו,חומצה אולאית,לינולאית,ופלמיטית. חומצות אמינו-אבני הבנין של החלבונים. פוספולידים- שומנים הבונים את דופן התא. מומלץ לכל סוגי העור. גם כתוספת במסכות טיפוליות. אני לא הייתי לוקחת אותו פנימית, אלא אם מבטיחים לך שהוא אכן באיכות ,לשימוש פנימי. לגבי עיסוי פטמות. את יכולה בתנאי שידועה איכותו...כלאמר קנית במקום מוסמך. ויש לשטוף את הפטמות ,לפני ההנקה. שמן קלנדולה גם הוא שמן מאד מומלץ לעיסוי פטמות. גם שמנים אתריים לא מומלץ לקחת דרך הפה,אלא אם ידועה רמת איכותם ,מקורם,והחברה שמייצרת אותם או משווקת אותם ,מציינת שהם ברמה איכותית שנתנת ללקיחה פנימית. וכו',ואני בטוחה שכבר דנתם בזה פה בפורום. אני לא הייתי מסתכנת בלקיחה פנימית של שום שמן. יש מעט מאד חברות איכותיות שמייצרות שמנים ברמה כזו. חלקן יושבות בצרפת,שם עוסקים בתחום זה גם רופאים. והם יכולים לרשום מרשם ,לתערובת שמנים ללקיחה פנימית.בצרפת רק רופא יכול לתת מרשם של שמן אתרי ללקיחה פנימית-כלאמר דרך הפה. לא יודעת מה המצב בארץ. נכנסתי היום בפעם הראשונה. ויש לכם פורום מאד נחמד ומעניין. וגם אני מהתחום. בהצלחה ויום נעים לכולם