שאלה על שמנים ארומתיים אמרתי לקוסמטיקאית שלי

שאלה על שמנים ארומתיים אמרתי לקוסמטיקאית שלי

שאני שוקלת לקנות שמן עץ התה לפצעי בגרות ושהוא עולה 30 שקל או 40 ( זה מה שראיתי בסופר בבקבוקון קטן). הקומסטיקאית שלי הרימה גבה גבוה למעלה ואמרה שהיא קונה בקבוק קטן של שמן כזה והעלות היא 500 שקל ולדעתה השמן בסופר לא טהור. איך יכולים להיות כאילו הפרשים בין השמן בסופר לשמן שהיא קונה אם מדובר באותו שמן בכמות דומה ( אולי בשלה יש קצת יותר שמן אבל לא במידה שתצדיק עליית מחיר מ30 ל500)
אשמח להארות בנושא תודה

שמנים ארומתיים ומחירים וגם על אקנה

שלום רב לך

שמן עץ התה אינו עולה 500 ש"ח, זה בוודאות. אני משתמש בו מידי פעם והמחיר הוא כמה עשרות שקלים.

שנית, לגבי אקנה, שמן עץ התה אינו היעיל ביותר.
התערובת היא - שמן ברוש, סלביה (מרווה רפואית), לימון ולבנדר. את יכולה להוסיף לזה גם קצת עץ התה, לא יזיק.
הברוש מטפל בנושא החלב של עור הפנים. אקנה נגרם מסתימת נקבוביות עור או זקיקי שיער על ידי חלב, ויצירת דלקת מקומית שהיא האקנה.
חשובה הגיינה של רחיצת הפנים רק במים וסבון.
במידה ואין שיפור תוך שבועיים, תוסיפי כמה טיפות של תימוס אדום, (זהירות, הוא תקיף), וכל זאת בשמן נושא הריכוז של 6 אחוז.

בהצלחה

תודה רבה על המענה:) אני מעדיפה להשמש בשמן אחד

אין לי כל כך מקום להרבה שמנים ולא בא לי להתפזר.

מעדיפה שמן אחד שעושה את העבודה פחות או יותר זה לא לפיתרון סופי זה מעין תרופת ביניים עד לטיפול אצל הקוסמטיקאית. רחיצת פנים אני כבר עושה וגם פילינג
איפה אתה ממליץ לקנות שמנים באיכות טובה?מה עם שמן לבנדר? אמרו לי שהוא גם טוב לאקנה

משהו למרוח על הפצע ושיעלם

כי יש לי קצת חוסר איזון הורמונלי מכיוון שאצלי האקנה המשיכה הרבה אחרי גיל ההתבגרות

תשובה

שמן לבנדר טוב לחיטוי, אינו יעיל במיוחד לאקנה, אבל הוא שמן עזרה ראשונה כך שתחזיקי בכל מקרה בבית.
שמנים טובים אפשר לקנות אצל שלוס, שיפון, ועוד אחרים

dudusapir

New member
היא קצת הזויה

אין שמן עץ התה במחיר כזה.
הצמח לא נדיר, ההפקה שלו פשוטה באופן יחסי ולכן המחיר זול.
&nbsp

0 אור 0

New member
מאד לא ממליצה על עץ התה לפנים

והוא ממש לא הכי יעיל לאקנה...
כדי לא להתפזר עם המון בקבוקים את מוזמנת לקנות תערובת מוכנה ומאוזנת מארומתרפיסט - למשל סביון סגל שהגיב לך פה, מן הסתם יכל להכין לך תערובת אישית או שיש לו כבר תערובת מוכנה.
גם יהיה יותר מדויק, וגם יעלה לך פחות מאשר לקנות בעצמך את השמנים - כי מי שעובד בכמויות גדולות יכול לקנות את השמנים יותר בזול
&nbsp

0 אור 0

New member
לבנדר

הלבנדר מצוין לפצעים וםג מותר להשתמש בו ישירות על העור ללא דילול, לכן מומלץ מאד לשמור בבית בקבוקון לעזרה ראשונה לכל מיני חתכים, שפשופים, גירויים בעור (ואז מומלץ בשילוב עם אלוורה)
לגבי אקנה - אפשר כמובן לשים נקודתית על הפצעון וזה יעזור קצת, אבל קרם/ג'ל/תערובת שכולל מספר שמנים יעזור הרבה יותר.
&nbsp

למעלה