שאלה על שמנת מתוקה ,(ללא סוכר כמובן.)

shron17

New member
שאלה על שמנת מתוקה ,(ללא סוכר כמובן.)

יש הגורסים ש,,
לחולי סוכרת טובה שמנת -מתוקה עם אחוזי -שומן גבוהים,(30% +)
ויש הטוענים שיותר עדיפה השמנת עם רמת שומן הנמוכה,(15%)
מה דעתכם ומה עדיף ?
 

mrkorr

New member
למרות שאני לא נטול פחמימות לגמרי

אני בעד אחוזי השומן הגבוהים.
משתדל כמובן לא להגזים - אבל אם כבר שמנת, אז מעל 30% שומן.
 

תומרונתם

New member
מנהל
השאלה לצורך מה?

מנסיוני האישי, אין ממש הבדל משמעותי בהשפעה על רמות הסוכר בשימוש בשמנת באחוזים גבוהים או נמוכים.
על הנייר, השמנת עם האחוזים הגבוהים יותר תאפשר ספיגה איטית יותר של הפחמימות שאוכלים יחד איתה. בנוסף, יש לה עצמה פחות פחמימות לכל 100 מ"ל. אבל שוב, תלוי במה משתמשים בה, ואם זה לא בכמות גדולה, ההבדל הוא שולי.
 
למעלה