השמנת היא הצרה האחרונה בעוגה הזאת
הבצק למשל יותר בעייתי בעיני...
בכל אופן אני לא משתמשת בשמנת מתוקה אף פעם (טוב, אני גם לא אופה עוגות אף פעם) אבל הדרך הכי טובה לשלב את העוגה שלך בתפריט היא לבדוק כמה פחמימות יש בה ובשאר הרכיבים, לחלק את העוגה למנות ולחשב כמה פחמימות יש בכל פרוסה ואז להבין איך את משלבת את העוגה וכמה ממנה, ועל מה תיאלצי לוותר בארוחה כדי שלא יהיה עומס של פחמימות. כמובן הכל בהתאם לסוג הסכרת שלך, מצבך, הטיפול שאת מקבלת, השאלה אם יש לך עודף משקל או לא וכו....