שאלה על שמנת מתוקה 32%

נסיה 5

New member
שאלה על שמנת מתוקה 32%

אני מעוניינת להכין דברים עם שמנת מתוקה 32% במקום 38% האם זה בסדר להכין נגיד עוגת גבינה עם בצק ללא סוכר ובמילוי שמנת מתוקה?
או טריקולד על בסיס שוקולדים ללא סוכר ושמנת מתוקה?
 
השמנת היא הצרה האחרונה בעוגה הזאת

הבצק למשל יותר בעייתי בעיני...
בכל אופן אני לא משתמשת בשמנת מתוקה אף פעם (טוב, אני גם לא אופה עוגות אף פעם) אבל הדרך הכי טובה לשלב את העוגה שלך בתפריט היא לבדוק כמה פחמימות יש בה ובשאר הרכיבים, לחלק את העוגה למנות ולחשב כמה פחמימות יש בכל פרוסה ואז להבין איך את משלבת את העוגה וכמה ממנה, ועל מה תיאלצי לוותר בארוחה כדי שלא יהיה עומס של פחמימות. כמובן הכל בהתאם לסוג הסכרת שלך, מצבך, הטיפול שאת מקבלת, השאלה אם יש לך עודף משקל או לא וכו....
 

נסיה 5

New member
כמו שחשבתי.....

הרגילו אותי שאסור לצרוך שמנת מתוקה בשום צורה ודרך ופחמימות זה בסדר ולאורך כל הדרך חשבתי שזה לא נכון...
מבחינת הפחמימות בעוגות והלאה אני מאוד מאוד משתדלת להפוך להכי בריא שיש מקמח מלא ועד 3/4 קמח לא יותר ואם אפשר אפילו לוותר..
בעוגת גבינה אני יודעת שאפשר לוותר על בצק בגלל זה מתאים לי כעת. :)
בכלל מכירים עוגה ללא בצק פחמימה שיכול להתאים לי?
 

ladybug4NLP

Active member
לא אופה אבל יש המון מתכונים ללא גלוטן

ומתכונם מצויינים עם קמח שקדיםכדאי לחפש אתרים ללא גלוטן בגוגל או אתר מצויין של אסף פלדמן בעברית ועם המון מתכונים

גמר חתימה טובה
 

IrisPeleg

New member
קמח מלא

נסיה יקירה

לא מספיק רק לשנות לקמח מלא.
אם יש בעיות סוכר עדין חשובה כמות הפחמימות.
בקמח מלא יש אותה כמות פחמימות מאשר בקמח לבן.

אין ספק שאפשר למצוא באינטרנט עוגת גבינה עם קצף של ביצים.
גם פודינג וניל אחד לעוגה שלמה זה לא הרבה מידי.

בהצלחה
 
למעלה