בשכונה שלי, פתחו חנות קטנה לציוד ולמזון בעלי חיים. הם אינם מוכרים מזון אוריג'ין ו- D& N המצויינים - לפי רשימתו של דימיטרי, ואני נאלצת לקנותם בחנות בקניון, שגובה מחיר עתק וגם יש בעיות באספקה ( כנראה בגלל היבוא של המזונות, אינו סדיר). מאחר שהם הציעו לי עסקה של שק חינם ומשלוחים חודשיים חינם ואמין, בהזמנה מראש של 10 שקים ( קטנים), ובנוסף הוסיפו גם חטיפים וצעצועים מתנה בכל משלוח - הסכמתי למינוי הזה. לאחרונה הם ביטלו את ההסדר הזה, עבור שקים קטנים . הוא קיים רק לשקים גדולים שאין לי אפשרות לאחסן.
הבעלים של החנות השכונתית הקטנה (מצווה לתמוך בעסקים קטנים!) מגדלים חתולים בביתם וגם מאכילים את חתולי הרחוב בסמוך לחנות והם (נראים נפלא!), נכנסים לפעמים לחנות כדי לקבל ליטופים...
הם המליצו לי על שני מיני מזונות שהם בעצם נותנים לחתוליהם הפרטיים. הבעיה שהם אינם רשומים ברשימה של דימיטרי.
שני המזונות נטולי דגניים:
א. CORE ב. CARNILOVE
האם הם מומלצים? מה ציונם? החתול שלי חתול רגיל, בן שלוש, מסורס.
הבעלים של החנות השכונתית הקטנה (מצווה לתמוך בעסקים קטנים!) מגדלים חתולים בביתם וגם מאכילים את חתולי הרחוב בסמוך לחנות והם (נראים נפלא!), נכנסים לפעמים לחנות כדי לקבל ליטופים...
הם המליצו לי על שני מיני מזונות שהם בעצם נותנים לחתוליהם הפרטיים. הבעיה שהם אינם רשומים ברשימה של דימיטרי.
שני המזונות נטולי דגניים:
א. CORE ב. CARNILOVE
האם הם מומלצים? מה ציונם? החתול שלי חתול רגיל, בן שלוש, מסורס.