שאלה על שעות עבודה

מצב
הנושא נעול.

raviti2

New member
שאלה על שעות עבודה

שאלה על שעות עבודה
משרה מלאה אם הבנתי נכון, נחשבת 43 שעות שבועיות. אני כעת מחפשת עבודה ורואה מודעות רבות עם שעות עבודה 8:00-17:00 5 ימים בשבוע (כלומר 45 שעות). אני גם אמא, האם זה יהיה לגיטימי מצידי לבקש לסיים יומיים בשבוע בשעה 16:00 במקום ב17:00
או שנהוג ברוב המקומות לעבוד יותר שעות
תודה מראש

שלום - העובדה שאת אמא - אינה מזכה

שאלה על שעות עבודה
משרה מלאה אם הבנתי נכון, נחשבת 43 שעות שבועיות. אני כעת מחפשת עבודה ורואה מודעות רבות עם שעות עבודה 8:00-17:00 5 ימים בשבוע (כלומר 45 שעות). אני גם אמא, האם זה יהיה לגיטימי מצידי לבקש לסיים יומיים בשבוע בשעה 16:00 במקום ב17:00
או שנהוג ברוב המקומות לעבוד יותר שעות
תודה מראש
אותך באפשרות לעבוד שעה פחות ביום, אלא בארבעת החודשים הראשונים שלאחר הלידה, או אם חל במקום העבודה הסדר המיטיב עם אמהות עובדות. כעיקרון, במקום עבודה שבו עובדים 5 ימים בשבוע המעסיק יכול לדרוש 8.30 שעות עבודה ביום. על יותר מזה את זכאית לגמול שעות נוספות. על פחות מזה, את יכולה להגיע עם המעסיק להסדר אישי, אך אין זו חבתו עפ"י חוק. בהצלחה.

raviti2

New member
השאלה היא האם 45 שעות שבועיות

אותך באפשרות לעבוד שעה פחות ביום, אלא בארבעת החודשים הראשונים שלאחר הלידה, או אם חל במקום העבודה הסדר המיטיב עם אמהות עובדות. כעיקרון, במקום עבודה שבו עובדים 5 ימים בשבוע המעסיק יכול לדרוש 8.30 שעות עבודה ביום. על יותר מזה את זכאית לגמול שעות נוספות. על פחות מזה, את יכולה להגיע עם המעסיק להסדר אישי, אך אין זו חבתו עפ"י חוק. בהצלחה.
(לא כולל את החצי שעת הפסקה ביום) הם לא יותר ממשרה מלאה
להוריד פעמיים בשבוע שעה אחת ישאיר אותי עם בדיוק 43 שעות. האם זה בגדר "הסדר אישי"
על התשובה

כן, 45 שעות שבועיות הן יותר מהנדרש

(לא כולל את החצי שעת הפסקה ביום) הם לא יותר ממשרה מלאה
להוריד פעמיים בשבוע שעה אחת ישאיר אותי עם בדיוק 43 שעות. האם זה בגדר "הסדר אישי"
על התשובה
כן, 45 שעות שבועיות הן יותר מהנדרש
עפ"י חוק למשרה מלאה. אם את שואלת האם את יכולה לבקש מהבוס שלך לרדת ל-43 שעות שבועיות - התשובה היא - כן.

שיר ורד

New member
כדאי שתזכרי

רבה

על התשובה, ועל כך שהיא מה שרציתי לשמוע
.
כדאי שתזכרי
מדובר ב 43 שעות עבודה נטו. אם אינך מקבלת הפסקה של חצי שעה או יותר בה את רשאית לצאת ממקום העבודה. הנטו=ברוטו. אם את מקבלת הפסקה כזו, זמן ההפסקה לא נכלל בשעות העבודה הנדרשות כדי להגיע ל 143 שעות.

מצב
הנושא נעול.
למעלה