שאלה על שפעת

קישו

New member
שאלה על שפעת

להרגע לא להשחיז סכינים .יש לי שפעת ומחר אני צריך להתגייס למילואים.מה הפרצדורה לביקור אצל מירפאה אזורית לפני הגייס ואם מותר לגייס 3 אחים ממשפחה אחת למילואים בשטחים .דש לאחים שלי

asaflevi1

New member
No problem

גש לרופא משפחה, הבא אישורים שאתה חולה, חלש וזקוק למנוחה ועוד בולשיטים,החתם את ספח ג' לצו הקריאה ושלח בפקס למשרד הקישור. הוראות הזימון לשמ"פ קובעות מפורשות שחייל שלא יכול להתייצב ישלח את האישורים + ספח ג' לצו הקריאה בפקס עד לשעה 17:00 ביום ההתייצבות. לאחר מספר ימים גש שוב לרופא המשפחה שמכיר אותך היטב ולקבל עוד ימי מחלה ביד כטוב ליבו של הרופא המשפחה. ןשןב לשלוח בפקס ולכתוב מכתב נלווה שאתה חולה, מרותק למיטה וגו'. על כך נאמר - בתחבולות תעשה לך מלחמה... כל הכבוד לצה"ל. אסף

נא לכבד את הפורום

אסף שלום, אנו מכבדים את רצונך לפתוח פורום בו תציע מתכונים להשתמטות משירות. עם זאת, ברצוננו להבהיר, ככתוב בדף הכניסה לפורום, כי בפורום זה לא נסכים לכך.

קישו

New member
אף אחד לא מתחמק

אסף שלום פשוט היום הלכתי ליום גיוס והרופא הצבאי פשוט חשוב שהוא יודע הכול לא בודק מסמכים הוא עוד מדבר עם מילואים כמה צריך להשלים ולפי זה קובע .ברוב חוצפה פירק לאדם עם רגל שבורה את הברזלים שתומכים ברגל . אולי פשוט שיפסיקו להתנהג כאילו אנחנו תאילנדים .אנחנו עושים המון ימי מילואים .

alonpazz

New member
עשית טעות חמורה

לשם מה התייצבת ליום הגיוס? סטטיסטית ידוע כי למעלה מ-95% מהמתייצבים ביום הגיום מגוייסים וזה כולל אלו עם הבעיות הרפואיות. להבא - הבא אישורים שאתה מרותק למיטה ושלח אותם בפקס ליחידה. הדבר היחיד שאנשי הקישור והיחידה מסודלים לעשות במקרה זה - הנו לטפס על הקירות. בהצלחה בפעם הבא אסף

זה כבר נשמע כמו השתלטות של גורמים

עברייניים על מערך הרפואה הצה"לי. לפרק את הברזלים התומכים נשמע לי כמו חריגה של אותו רופא מסמכותו: לעניות דעתי דבר כזה צריך להתבצע במחלקה האורתופדית. אני מקווה שאותו חייל פנה לנציב קבילות החיילים.

קישו

New member
שונא כותרת

ה מה שנגרם מרופא עם אגו נפוח שחושב שהוא הסגן של אלוהים .בזמן הוויכוח עם הרופא שאלתי אתו מה ההתמחות שלו הוא ענה רופא משפחה .נתתי לו את הדוגמה של מוסך שמטפל בכל סוגי הרכב ולא יודע לתקן שום רכב .היה משפט יפה אצל הרופא שלי רק רופא אף אוזן גרון מטפל באף אוזן גרון .אני מאוד מצטער שצהל לא מאמין למכונים כמו מור .הרופא שאל אותי על התרופות שלי אני לא שומע טוב בגלל שהסינוסים שלי מלאים בנוזלים אז הוא אומר לי מה זה I Q נמוך את זה שמעתי פשוט אמרתי לו ש I Q מתאים את עצמו לאנשים שעומדים באזור שלי כרגע .אם זה דוגמה לקצין בצהל בקבע אז זו בושה .אולי זה תפנית בהתפתחות צהל כמו הקצין שהיה רשום בעיתון על חייל מיל שלקח לחמניה והקצין אמר לו כאן זה לא בית תמחוי.אני עדיין חושב שיש קצינים עם לב יהלום פשוט יש כמה בודדים שחושבים שצהל זה רכושם הפרטי ומותר להם לעשות מה שהם רוצים.טוב מספיק יוצא לי כבר עשן מהמקלדת

למעלה