שאלה על שקדים מרים.
לאחר חיפושים מייגעים, הצלחתי למצוא שקדים מרים, בחנות תבלינים בהוד השרון. המטרה: לחזק את הטעם של מרציפן וכן עוגיות שקדים למיניהן. ידוע , כי שקד מר מכיל ציאניד. יש למישהו מושג כמה יחידות שקדים מרים מותר לערבב על כל 100 גרם שקדים רגילים, כדי לחזק את הטעם מחד ומאידך לא להרעיל את האוכלים?
לאחר חיפושים מייגעים, הצלחתי למצוא שקדים מרים, בחנות תבלינים בהוד השרון. המטרה: לחזק את הטעם של מרציפן וכן עוגיות שקדים למיניהן. ידוע , כי שקד מר מכיל ציאניד. יש למישהו מושג כמה יחידות שקדים מרים מותר לערבב על כל 100 גרם שקדים רגילים, כדי לחזק את הטעם מחד ומאידך לא להרעיל את האוכלים?