שאלה על שקיפות עורפית התוצאה שלי הייתה 1:7500 האם יש טעם להוציא עוד 300 ש"ח ולעשות בדיקת דם???
B blumm1 New member 24/2/04 #1 שאלה על שקיפות עורפית התוצאה שלי הייתה 1:7500 האם יש טעם להוציא עוד 300 ש"ח ולעשות בדיקת דם???
B blumm1 New member 25/2/04 #2 למה לא עונים לי??? אם אין תשובה ודאית אז אם אפשר להגיד לי אפילו את זה.... תודה מראש.
ד דר יוסי הרטוב New member 25/2/04 #4 "למה לא עונים" אנחנו לא יושבים כל היום מול המחשב, אז מעט סבלנות....
B blumm1 New member 25/2/04 #5 כן אני יודעת שאתם לא יושבים מול המחשב, אבל כתבתי את ההודעה אחרי שראיתי שענית לאחרים.... אני ממש מתנצלת לא לכעוס עלי.... ובכל אופן תודה על התשובה
כן אני יודעת שאתם לא יושבים מול המחשב, אבל כתבתי את ההודעה אחרי שראיתי שענית לאחרים.... אני ממש מתנצלת לא לכעוס עלי.... ובכל אופן תודה על התשובה
ד דר יוסי הרטוב New member 25/2/04 #3 שקיפות ערפית בדיקת הדם משפרת את רגישות הבדיקה מרגישות של 70% לרגישות של כ 85%. לגבי הטעם - כל אחד וטעמו שלו....
שקיפות ערפית בדיקת הדם משפרת את רגישות הבדיקה מרגישות של 70% לרגישות של כ 85%. לגבי הטעם - כל אחד וטעמו שלו....