שאלה על שתי אפליקציות

שאלה על שתי אפליקציות

אני מחפש 2 אפליקציות שיש באייפון אולי גם כאן. 1. שולף תמונות מהחברים בפייסבוק ושם אותם ליד המספר טלפון באנשי קשר. 2. שמים את הטלפון מתחת לכרית והוא מזהה מתי השינה קלה ומכוון את השעון המעורר לפי זה

יNOT

New member
לא הבנתי איך אפליצייה מספר 2 אמורה לעבוד...

אתה יכול לתת את שם החברה/המפתח שמוכרת את האפליקצייה? או קישור? מאוד מסקרן... אתה גם יכול לבדוק את שם החברה/המפתח, לעיתים החברות שמוציאות אפליקצייה לאייפון גם מוציאות את אותה האפליקצייה לאנדרויד.

שמות

לראשונה קוראי פייסבוק סינק אבל בדקתי במרקט וזה לא עושה את אותה הפעולה. לשני אני לא יודע אני אנסה לברר

פגית

New member
אני חושבת ש

sleep as an droid יעשה את העבודה. חיפוש קצר במרקט העלה הרבה תוצאות ואפליקציות שינה ומעקב למינהן.

יNOT

New member
כן, ראיתי עוד אופציות...

אבל לא הבנתי איך זה אמור לעבוד אם שמים את הטלפון מתחת לכרית...

ronengeles

New member
בעיקרון זה אמור להרגיש כמה אתה זז

כשאתה בשניה עמוקה אתה אמור לזוז ממש מעט. בסוף המחזור שינה, כשאתה עובר לשינה קלה, הגוף זהז יותר והמכשיר מרגיש את זה. בשלב הזה, במידה וזה באיזור שעת ההשכמה, הטלפון מצלצל ומעיר אותך. הרעיון הוא שאם אתה מתעורר בזמן שינה עמוקה, אתה מרגיש עייף יותר והרבה יותר קשה לך להתאושש מהשינה, לעומת שינה קלה.

white star

New member
../images/Emo54.gif שאלה

אתה באמת רוצה לשים כל לילה לכל הלילה את המכשיר צמוד לראש?! באותה מידה אתה יכול להצמיד אקדח לרקה וללחוץ על ההדק, זה יהיה יותר מהיר אבל עם אותה תוצאה

פגית

New member
מסכימה

אני אישית ישנה איתו קרוב ליד המיטה.. אבל בטח שלא מתחת לכר. זה נראה חי מסוכן ולא נוח והספיק לי m16 חחחחחחח

למעלה