שאלה על שתלים האם זה נכון שבשתל עם הפרופיל הגבוה לא אמורים להיווצר "גלים"? תודה
P ppl1 New member 3/11/04 #1 שאלה על שתלים האם זה נכון שבשתל עם הפרופיל הגבוה לא אמורים להיווצר "גלים"? תודה
נ ניני ניני נו New member 5/11/04 #2 זה נכון .... הסיכוי שיווצרו " גלים " כשהשתל ממקום מעל השריר הוא יותר גבוהה ולכן הומצא השתל בעל הפרופיל הגבוהה או באנגלית High cohesive gel
זה נכון .... הסיכוי שיווצרו " גלים " כשהשתל ממקום מעל השריר הוא יותר גבוהה ולכן הומצא השתל בעל הפרופיל הגבוהה או באנגלית High cohesive gel
P ppl1 New member 6/11/04 #4 אבל... עברתי ניתוח להחלפת פרוטזות לפני כחודשיים. עם השתלים הקודמים גם היו לי "גלים" וגם אחרי הניתוח השני הופיעו שוב "הגלים" והפעם השתל הוא עם הפרופיל הגבוה והוא הוכנס דווקא מתחת לשריר איך זה יכול להיות?
אבל... עברתי ניתוח להחלפת פרוטזות לפני כחודשיים. עם השתלים הקודמים גם היו לי "גלים" וגם אחרי הניתוח השני הופיעו שוב "הגלים" והפעם השתל הוא עם הפרופיל הגבוה והוא הוכנס דווקא מתחת לשריר איך זה יכול להיות?
נ ניני ניני נו New member 7/11/04 #5 לא מומחית אבל ...... יכול להיות שזה ההשלכות של הפעם הראשונה שהופיעו "גלים " ...
מ מומחי פרופורציה New member 8/11/04 #6 הגדלת חזה היי נראה לי שכדאי להיוועץ ברופא שניתח אותך. כל תשובה שתינתן כאן היא תשובה כללית שאינה מתחשבת בנתונייך האישיים וקשה לאבחן דרך הרשת.
הגדלת חזה היי נראה לי שכדאי להיוועץ ברופא שניתח אותך. כל תשובה שתינתן כאן היא תשובה כללית שאינה מתחשבת בנתונייך האישיים וקשה לאבחן דרך הרשת.