שאלה על תאורה (אם כבר)

Ohad18

New member
שאלה על תאורה (אם כבר)

יש גוף תאורה פלוארסנטי שמופנה כלפי התיקרה
(כלומר נסתר שמאיר על התיקרה)

Ohad18

New member
ועוד שאלה..

האם יש איזשהו מפסק לתאורה שמספק מתח בהדרגתיות לתאורה
הכוונה היא לא לדימר, אלא מפסק שכשלוחצים עליו פעם אחת המתח מתחיל לעלות עד למקסימום בהדרגתיות. תודה

מאגר

New member
יש פלורסנטים וגם נורות PL הם

אפ לייט או תאורה מוסתרת כנס לחניות המובחרות של תאורה בכמו קרני תכלת בנמל תל אביב קימחי בשפעים שם תמצא ת מבוקשך. לגבי מפסק שמעלה ומוריד את עוצמת האור בהדרגה. יש קיים מאוד יקר מאחר והוא אלקטרוני וניתן לתיכנות לזמני הדלקה וכיבוי והוא מכיל בקר שנמצא בלוח החשמל. נימכר בדרך כלל בחניות לציוד לחומרי חשמל לפי הזמנה בלבד. שיהיה בהצלחה דורון ט

asher40

New member
תאורה נסתרת - תגובה

אהלן אוהד , תאורה נסתרת יכולה לתת אפקט מדהים וגם אפשר להקטין עלויות ע"י זכוכיות בצבע חלב המסתירות את גופי התאורה.פריסת ג.ת. פלורסנטיים פשוטים הצמודים אחד לשני.דבר נוסף היכול לשנות משמעותית את האפקט הוא בחירת סוג הנורה ,ישנם שלושה סוגים כל אחד ויחודו ,דיי לייט ,וורם לייט וקול לייט. בסדרת התמונות שצרפתי יש אחת . אשר.

Ohad18

New member
תודה, היום עשיתי סיבוב בחנויות...

בבאר שבע, ולא מצאתי את הגוף שאני מחפש. מה שאני מחפש, צירפתי תמונה שאמורה להסביר (החיצים האדומים זה האור), זה הסגנון. עדיף עם שתי מנורות פלוארסנטיות של 18W. אפשר גם לקחת גוף שמופנה כלפי התיקרה ולהרכיב עליו ג"ת פלואורסנטי.

מאגר

New member
לגבי מה שאתה מבקש תמצא במקומות

שהיפנתי אותך קרני תכלת, קמחי ,אלקבס, ניו לייט ולסרי בתל אביב שיהיה שבוע טוב ופורה דורון ט

Ohad18

New member
כן, אבל זה יהיה קצת בעיה כי זה בת"א

בכל מקרה אני אנסה לקפוץ לחנויות האלה, אני גם אבדוק את האפשרות של הגבס. תודה

רשר

Well-known member
מנהל
אמבטיה סטנדרטית לפי הגודל + אלמנט

שיסתיר אותה. יכול להיות מלוח גבס ואפשר לצבוע אותו בכל גוון שתרצה. אפשר גם להזמין אצל זגג פלטה זכוכית מט עם חורים לברגים יפים שיחזיקו אותה. לוח עץ עם עינים יפות.

asher40

New member
אולי בשילוב גבס ,תוכל ליצור נישה...

בה תוכל להניח כל גוף פלורסנטי ולהאיר בו את התקרה.

doram44

New member
בוודאי!

בדוק ZUMTOBEL_STAF או TARGETTI שניהם אצל דורם (ולא אין לי קשר אליהם במקרה יצא ככה הכינוי שלי מצחיק לא? )אפשר למצוא אני מאמינה גופים לפלורוסנטים שקועים!!!!! בעלי רפלקטור והארה מוחזרת! גם בחברות נוספות ומכך אצל יבואנים נוספים. נסה בקימחי(PRISMA) ובגעש(KREON) בקרני תכלת וREGERT גם. אני משוכנעת שתמצא מבחר. זה די טראנד. אם אתה רוצה להיות מיוחד נסה לבדוק את גופי ה"שמיים" של טרגטי. ויבוא לציון גואל ושלוות נפש גם.

doram44

New member
גופים תלויים לאפ לייט של פלורוסנט

או נורות אחרות יש להרבה חברות נוספות גם מקומיות כמו אולטרה ..

למעלה