שאלה על תגובות שנעלמות

פסקל4

New member
שאלה על תגובות שנעלמות

שלום לכן/ם

בדף מסוים בפייסבוק ניהלתי דיון עם גולש שהגיב לי והגבתי לו מספר פעמים (הגולש אינו בעל הדף וגם אני לא בעל הדף)

הבעיה היא שכאשר אני נכנס בשם המשתמש שלי, אני לא רואה את התכתובת הזאת. אבל, כאשר אני נכנס בשם משתמש אחר אני רואה אותה. גם הההודעות שהוא כתב וגם ההודעות שאני כתבתי-נעלמו.

לעומת זאת, תגובות אחרות שלי לגולשת אחרת אני כן רואה

בעל הדף אמר לי שהוא עצמו לא עשה פעולת התערבות כלשהי

מהי לדעתכם הבעיה ואיך פותרים אותה כך שאני אוכל לראות את השיחה בשם המשתמש שלי ולהמשיך להגיב לו, או לצלם את המסך על מנת לתעד את התגובות שלו?

הנתונים שלי:

דפדפן כרום. שפה עברית. מערכת הפעלה חלונות (לא יודע איזה סוג). פרופיל פרטי.

shoosh2607

Member
מנהל
יש מצב שהגולש הזה חסם אותך?

את מצליחה להיכנס לפרופיל שלו?

פסקל4

New member
בכל אופן יש לו מניע לחסום אותי

הוא כועס עלי מאוד, משתלח, מקלל ומשמיץ. התקפי זעם במקלדת.

לגבי כניסה לפרופיל שלו הבעיה היא שאני לא זוכר את שמו הפרטי. באותו דף שמדובר בו כרגע הוא לא מופיע לי שם. אבל, כאמור הוא מופיע כאשר נכנסים לדף הזה בשם משתמש אחר שכרגע פייסבוק לא מאפשר לי לעבור לשם הזה. כתבו לי שאני לא יכול לשנות את שמי ב- 60 הימים הקרובים.

הבעיה היא שהנאצות שלו מופיעות כאשר נכנסים בשם משתמש אחר. רציתי לצלם אותן לצורך בדיקת אפשרות של תביעת לשון הרע נגדו.

לא ברור לי איך הוא יכול לחסום אותי? הדף הזה לא שלו. אני הגבתי לו להודעה. האם ניתן לחסום כל אחד שמגיב להודעה?

איך אני יכול לתעד את הפרסומים שלו? הבעיה היא שכל אחד יכול לקרוא את הנאצות האלה ורק אני לא. אני רוצה לתעד את הדברים לצרכים משפטיים.

shoosh2607

Member
מנהל
העניין הוא כזה

הוא לא חסם אותך מהדף (את זה רק בעל הדף יכול לעשות).
הוא חסם אותך לגמרי בפייסבוק.
כשמישהו חוסם אותך (או אתה אותו) המשמעות היא שמבחינתו אין לך פייסבוק בכלל. לא יראה את התגובות שלך, לא יוכל להיכנס אליך לפרופיל וכן הלאה (ולהיפך).
כשמישהו אחר (שם משתמש אחר) ייכנס הוא כמובן יראה הכל כי אותו אחד לא חסם אותו אלא רק אותך.
על מנת לתעד, אתה צריך שמישהו אחר יכנס לדף ויצלם. זו הדרך היחידה.

shoosh2607

Member
מנהל
בהצלחה

פסקל4

New member
תודה. בינתיים שוחחתי עם בעל הדף

והוא אמר לי שהוא ניסה למחוק את הדיאלוג שלנו, אבל ממה שנאמר לו יש הבדל בין בלוג לבין דף. בדף פייסבוק בעל הדף לא יכול למחוק תכנים של גולשים אלא רק לעשות hide ואז אותו גולש לא יראה את מה שהוא כתב, אבל כל האחרים כן יראו.

האם נכון המידע הזה שנמסר לו? האם בעל הדף לא יכול למחוק תגובות של גולשים בדף שלו כך שאף אחד לא יראה אותן?

shoosh2607

Member
מנהל
הפוך

אם הוא יעשה hide אז רק מי שכתב והחברים שלו יוכלו לראות.
אבל עשיתי עכשיו נסיון בדף שאני מנהלת ואחרי שעושים hide מקבלים שלוש אפשרויות כשאחת מהן היא מחיקה.
שינסה את זה

פסקל4

New member
נראה שזה הסתדר

מסרתי למנהל הדף את דברייך, נכנסתי לדף שלו בשם משתמש אחר וראיתי שהתגובות שלו נמחקו

תודה רבה

למעלה