שאלה על תזונה לפני וסת למניעת תופעו

שאלה על תזונה לפני וסת למניעת תופעו

האם אתם יכולים להמליץ על תזונה לפני וסת על מנת למנוע תופעות של התקפות רעב,עצבנות,מיגרנה שלפני וסת וכו´? תודה

אסתי123

New member
תזונה והמלצות טרום וסת p.m.s.

מומלץ להימנע מקפאין, מלח. מומלץ מזון מלא: קמח מלא, דגן מלא, שיבולת שועל, קטניות, זרעי פישתן- מוסיפים למרק, סלט. מומלצת פעילות גופנית. חומצות שומן- GLA להתחיל לקחת שבוע לפני. מגנזיום- לסובלות מכאבי שרירים, גב. כרום- עוזר לדרישה האדירה למתוק. כול-טוב

../images/Emo45.gif ואין לי מה להוסיף מעבר..

לכך שאם זה לא עוזר לגמרי ( כי הטבה את בטוח תרגישי..) אני ממליצה על דיקור , יש לטיפולי דיקור הצלחות יפות מאוד בכל הקשור ל PMS..
יעל

מגנזיום גם הוא חיוני...

מומלץ להוסיף חומצה מלית - מוצר די חדש של GMC, שמסייע לספיגת המגנזיום אפשר לקחת את המגנזיום רק שבוע שבועיים לפני הווסת... הצירוף הזה של מגנזיום + חומצה מלית הוא "הרכב מנצח" לסובלים מפיברומיאלגיה - שווה לנסות... נאוה

mishmush

New member
לא ידעתי

החומצה מלית היא של חברת GNC ולא GMC, אני עובדת בתור יועצת בחברה ולא ידעתי שהיא עוזרת גם ל- PMS, תמיד כייף ללמוד דברים חדשים... תודה, נאווה...

נירית3

New member
וגם טבלית אחת ליום של B6

כמו כן אם תוכלי להשיג מטפל טוב בשיטת פאולה ועבודה על השרירים הטבעתיים..(עובד מצויין אבל מצריך התעמלות קבועה) ספק אם תצטרכי את כל התוספות האלו. דבר נוסף שעוזר לי מאוד זה לשבת על האדמה בימים שלפני בחיק הטבע.. זה נשמע אולי מוזר אבל פועל אצלי כמטה קסם..מקל ועוזר כשהמחזור מאחר להגיע.(לא מזיק לנסות פשוט ויעיל) אני באופן אישי מאמינה שאם אין חסרים מיוחדים בתזונתך..כדאי לעבוד על החסימה עצמה ..ועל הקשר שלך לנשיות שלך ולאמא אדמה. ואני מדברת מניסיון של שנים.

mishmush

New member
טיפול ב- PMS../images/Emo36.gif

הכי חשוב להמעיט בסוכרים פשוטים (סוכר לבן, ממתקים וכו´) ולהעדיף פחמימות מורכבות כמו שכבר המליצו לך. שילוב של ויטמין B6 בתוספת מגנזיום 10 ימים לפני מחזור מצויין (יש גם הרבה גניקולוגים שממליצים) צירפתי כתבה בנושא.

למעלה