שאלה על תמונה בסיגנון עתיק.

שאלה על תמונה בסיגנון עתיק.

הרגע הידבקתי פוסטר שקניתי על קנבס כדי לעשות תמונה בסינגון עתיק עם פיצוצים ומישחת עיצוב. יש לי שאלות: 1. אחרי שהידבקתי עם דבק מיוחד שנתנו לי בחנות, הייתי אמורה למרוח אותו גם מעל לפוסטר או שזה יפריע לפיצוצים להיווצר אח"כ? 2. למה יצאו לי כל מיני קמטים לאורך התמונה? ככה זה צריך להיות? 3. איך אני יעשה שהמסגרת עם משחת העיצוב תהיה מעט בולטת? אשמח לתשובות. סאני.

לילך1

New member
תשובה על תמונה בסיגנון עתיק../images/Emo8.gif

1.אני לא יודעת איזה דבק מיוחד נתנו לך בחנות אבל אין צורך למרוח דבק על הפוסטר לדעתי זה מפריע לפיצוצים ..אני אישית לא מורחת 2. יצאו קמטים או בועות אוויר ?? יכול להיות שמרחת יותר מידי דבק במקום מסויים או שנשארו בועות אוויר מתחת לתמונה ...ולא זה לא אמור לקרות... זה אמור להיות חלק ללא קימוטים או בועות או שאולי פשוט התקמט לך הפוסטר ..אבל לא נורא הפיצוצים יכסו על זה... 3.את יכולה לקחת משחת עיצוב בקצוות האצבעות ולטופף בצורה לא אחידה מסביב לתמונה ואז לצבוע או למרוח שיכבה אחידה של מישחה בעזרת הצד האחורי של סכין..תלוי בתוצאה שאת רוצה להשיג.. בהצלחה..אנחנו פה...

av_i_va

New member
קיבלת תשובות מעולות../images/Emo140.gif

אני רק רוצה להוסיף: 1. לא הרטבת את הפוסטר. 2. השתמשת בדבק שאינך מכירה מבלי להתנסות תחילה. 3. לא בטוח שהדבק לא עמד זמן רב מידי ועל ידי כך הפך לסמיך מידי... 4. דוקא לך אני מרשה לעצמי להעיר - וקבלי זאת בהומור... קודם כל - שואלים.....

למעלה