שאלה על תפריט יומי....

שאלה על תפריט יומי....

האם זה בסדר לאכול ארוחת בוקר פרוסה אחת של לחם קל עם חומוס וירקות (או אפילו 2 פרוסות...) ארוחת 10 פרי, ארוחת צהריים רגיל שזה כולל בשר, פחממות וירקות ובערב לא לאכול כלום או מקסימום סלט..? אני בדיאטה כבר חודש עוד מעט וירדתי 4 ק"ג עם התפריט הנ"ל.. מידי פעם אכלתי כמה כפות גלידה אבל ידעתי לשמור ולא בהגזמה...

SweetBerryGirl

New member
חשוב לאכול ארוחת ערב

קצת פחממות, גבינה, ביצה או משו וגם סלט הסלט הוא בתוספת!

SweetBerryGirl

New member
נו אבל יש עוד דברים

כגון מעדני סויה, משקאות סויה שאפשר להוסיף להם גרנולנ או דגנים, ביצים, לחם וכו'..

צריכה קצת עידוד....

אני חושבת ששברתי את הדיאטה ממה שאכלתי היום... בבוקר אכלתי 2 פרוסות לחם קל עם חומוס, פסטרמה דלת שומן ועגבנייה... בצהריים אכלתי ספגטי בולונז ומלפפון... (נראה לי שאכלתי יותר מידי ספגטי) ובערב אכלתי סלט די גדול עם ביצה קשה וחומוס... (בלי לחם...) אני לא רגילה לאכול ככה, בד"כ אני אוכלת פחות ואני פוחדת ששברתי את הדיאטה ואני אעלה את ה- 4 ק"ג שהורדתי

ליל 2

New member
וונדי האחת../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo3.gif

לא שברת שום דיאטה , ובטוח שממה שאכלת היום לא תעלי 4 ק"ג בחזרה. מחר לחזור לשגרב ולאכול בצהריים ארוחה קטנה יותר והשאר כרגיל. קצת פעילות גופנית לא תזיק, שעה של הליכה מהירה וכל העודפים נשרפים. וחוץ מזה... לכולנו זה קורה , יש ימים שנשברים קצת וחוטאים, אך למזלנו יש מחר ומוחרותיים , משתדלים קצת, פעילים יותר ויש תוצאות . ב ה צ לח ה

SweetBerryGirl

New member
את שברת??!

אני אתמול אכלתי פאקינג 3 לחמניות והמון המון צ'יפס בעעע אוף

Ela 17

New member
כנסו...

גמני עשיתי את הדיאטה הזאת וממש לא ירדתי כלוווווום וזה ממש משגע אותי אני צריכה לאכול פחות מזה?או שאני צריכה בכלל דיאטה אחרת?

אם הייתן יודעת כמה אני אכלתי אתמול.

עכשיו צריך לחדש את הדיאטה!!! קמתי בבוקר, אכלתי פרוסת לחם קל עם חומוס, פסטרמה דלת שומן ועגבנייה שזה בסדר.. בצהריים אכלתי במסעדה אוכל סיני שלא נדבר על הכמות האדירה שהייתה שם ואחה"צ אכלתי קצת בוטנים.. אמרתי לעצמי שזה יום שבת ואפשר לאכול קצת יותר אבל קיבינימאט עליתי כמעט קילו!!! מעכשיו צריך לקזז!!! ל-Ela 17 איזו דיאטה עשית וכמה זמן..? אולי הדיאטה שאת עושה לא מתאימה לך..?! לא יודעת, אני עושה דיאטה בכוחות עצמי בלי דיאטנית או משהו...

למעלה