שאלה על תקליט ישן של פינק פלויד

afon

New member
שאלה על תקליט ישן של פינק פלויד

הגיע לידי תקליט של פינק פלויד שנקרא the best of the pink floyd כשליד הכותרת כתוב בעברית "מצמרת להקות המחתרת - פינק פלויד - במיטב להיטיה" הוצאת emi ו columbia הוספתי שתי תמונות. חלק מהשירים שנמצאים על גבי התקליט אינם נמצאים באף תקליט שמוכר לי. מהכורתי עם תקליטי פינק פלויד אף פעם לא נתקלתי בתקליט הנ"ל ולכן פניתי אליכם. האם התקליט נדיר? האם אפשר להעריך את ערכו? מקווה שמישהו יוכל לשפוך קצת אור על התקליט.

afon

New member
העטיפה

בנוסף אני יכול להגיד שמצב התקליט עצמו מצוין ומצב העטיפה טוב +

תשובה לגבי התקליט של פינק פלויד

בשנות ה-70 קיבלה החברה שמייצגת את פינק פלויד בארץ, רשות לערוף אוסף של הלהיטים של "פעם" בזמנו..תקליט זה נמכר לאספנים בחו"ל בין 50 עד 100 דולר $$$ תקליט זה מכרתי בחנות שלי במצב נהדר ב-120 ש"ח לפני חצי שנה !!!!!!! נ.ב עם תרצה לראות תקליטים נדירים של הלהקה אתה מוזמן לרחובות תודה :)

flowerboy69

New member
חחח

חבל שבתור מוכר תקליטים ודיסקים אתה נותן מידע מוטעה. זו גרסה ישראלית לתקליט ההולנדי "BEST OF PINK FLOYD" שיצא בשנת 1970 רק בהולנד.אחר כך נעשה לו חידוש בשם masters of rock גם בהולנד כשעל העטיפה ציור של חברי הלהקה שהוא חיקוי של התמונה מהחלק הפנימי של meddle ואחר כך הוא ייצא כ masters of rock vol 1 שנמכר גם באירופה עם עטיפה בצבע זהב ודגל עליה.כנראה שבארץ קיבלו רישיון להוציא את האלבום או שהוא ייוצר בשלב יותר מאוחר ולא בשנת ה 70.לא ידוע לי שבזמנו נמכרו תקליטים במחירים שציינת-בטוח לא מישראל.המחירים נכונים להיום אולי.אני הערכתי את השווי בין 80 ל 100 שח לגרסה הישראלית-תלוי במצבו.

fenriz

New member
פעם בימי תחילת האיביי

התקליט עניין אספנים בעולם, כי הוריאציה הזו (עם כיתוב בעברית בנוסף) יחודית לישראל. אבל עם הזמן המחיר של התקליט ירד וירד כי גילו שיש די הרבה ממנו, ובישראל של תחילת שנות השבעים הוא היה בדי הרבה בתים. היום המחיר שלו עומד על סביבות 100 שקל, רואים אותו הרבה וכמעט כל חנות יד שניה מחזיקה עותק של זה. המחיר הוא יותר ניסיון לרכב על הגל של פינק פלויד, שכל חנות תקליטים מוכרת דברים שלהם במחיר גבוה יותר מלהקות אחרות, כי אנשים מחפשים תקליטים של הלהקה הזו + העובדה שמדובר בתקליט שרואים פחות מאחרים שלהם (אבל עדיין רואים), בגלל שעדיין הוא הודפס בסוף שנות השישים / תחילת השבעים, שנים עם שוק מצומצם יחסית לשנות השבעים היותר מאוחרות.

למעלה