שאלה על תשובתו של אדם צייט למה כדאי

idoka

New member
שאלה על תשובתו של אדם צייט למה כדאי

שלום אדם ותודה. איזה מכשיר הייתה אתה רוכש ? כן, האם לדעתך עדיף לחכות למכשיר החדש שיצא וישלב את ה IPAQ ל JORNADA ?

בפעם הבאה תשרשר, אל תפתח שרשור

קטונתי מלהגיד לך אם כדאי לחכות. איזה מכשיר הייתי רוכש? אם לא אכפת לך מה-PCMCIA (קישוריות לאינטרנט, מודמים וכוננים קשיחים) לך על CASIO E200, בתשלום מוגזם בפעם הראשונה תקבל שני חריצי הרחבה ואת המכשיר הדק ביותר בהשוואה ל-iPAQ עם שרווליו. לעומת זאת אם אתה רוצה מכשיר עם אבא ואמא ועשרות אפשרויות הרחבה לך על iPAQ. רק שים לב שתצטרך לקנות גם שרוול ב-45 דולר ל-CF. הנה דוגמא לשרוול הרחבה שאין ולא יהיה לקאסיו אבל קיים ל-iPAQ, ביקורת שלי באתר The-Gadgeteer

idoka

New member
שוב שאלה לאדם

מה כוונתך כשאתה אומר קישוריות אינטרנט ומודמים. לפי הבנתי האולי מוטעת, לחריץ CF ניתן לחבר מודמים כן ניתן לגלוש ע"י האינפרא אדום ומודם סלולרי גם ב E200 ????

sberger

New member
אדם לא ממש יודע הכל../images/Emo70.gif

עד עכשיו נמנעתי , אבל הערותייך מתחילות להיות מוגזמות , אדם. לשאלת הגולש: כן ניתן לבחר ל CF מודמים וגם לגלוש דרך האינפרא ולכן לא תיהיה לך בעיה. כמו כן אם תרצה בכל זאת לרכוש שרוול PCMCIA הוא יהיה זמין בקרוב בארץ גם ל E200 לאחר תקופה ארוכה שהוא לא הגיע בגלל עיכוב ביצור של CASIO מה שגרם גרם לעיכוב עולמי במוצר. לגבי השרוול של CASIO לא יהיה לעולם, ל CASIO אין צורך בשרוולים מכיוון שיש לא שני חריצים מובנים, וניתן לרכוש כרטיס CF של MARGI אשר עושה את אותו הדבר כמו ה FLYJACKET ואף מוסיף על כך שלט רחוק ותמיכה בהצגת מסמכי מייקרוסופט (וורד, אקסל, פאוור פוינט) וכל זאת עם תמיכה בעברית. לגבי " אבא ואמא", לעומת COMPAQ אנו איננו שולחים מכשירים של משתמשים לחול על מנת לתקנם אלא מתקנים אותם בארץ כמו כן אנו דואגים לתת תמיכה אישית לכל משתמש שקונה מכשיר ולא נונתנים טלפון של תמיכה טכנית שאף פעם לא עונים. CASIO ישראל הביאה בעבר ותביא בעתיד כל מוצר אשר קשר למחשבי כף היד של CASIO שוהוא תוצרת CASIO. גולש יקר אני מזמין אות ליצור עימנו קשר ואנו נעזור לך בכל שאלותיך ישירות.

שמוליק היקר, ../images/Emo2.gif

אם יש לך טענות לגבי ניהולי את הפורום, פנה להנהלת תפוז בטלפון, 03-6109610. אני עומד מאחורי דברי. אני לא יודע מאיפה התגבשה אצלך הדעה ש-Casio E200ה-POCKET PC המושלם נטול חסרונות, אך נראה לי שאתה ממשיך עם תקיפותיך לאורך כל הדרך, כשאני מזכיר דברים שאני לא אוהב ב-CASSIO E200. שים לב להודעה הקודמת שלי, בה המלצתי לבחור ב-Cassiopeia E200 במידה והוא לא צריך PCMCIA. "קטונתי מלהגיד לך אם כדאי לחכות. איזה מכשיר הייתי רוכש? אם לא אכפת לך מה-PCMCIA (קישוריות לאינטרנט, מודמים וכוננים קשיחים) לך על CASIO E200, בתשלום מוגזם בפעם הראשונה תקבל שני חריצי הרחבה ואת המכשיר הדק ביותר בהשוואה ל-iPAQ עם שרווליו" ועוד הודעה.... "רק הקאסיו E200 יכול לתת ל-Jornada פייט, הוא עדיף עליו ב-CFII וחריץ SD פנימי וגם ה-USB PORT". ועכשיו לכמה נקודות בהודעך... א. Margi ו-FlyJacket אלו שני דברים שונים. יש לי את שניהם, ואני משתמש בשני הפתרונות המצוינים האלו מדי שבוע. MARGI אמנם איכותי יותר במצגות, אך זה הדבר היחיד שהוא יודע לעשות. FlyJacket מתחבר ליציאת וידאו, יש לו חיבור למצלמה דיגיטאלית, ויכולת להקליט וידאו מכל מקור חיצוני. הייתי מוסיף כי חברת צילומעתיק בה אתה עובד משווקת MARGI בישראל, והתמונה תתבהר. ב. לגבי שרוול ה-PCMCIA, כדי שהערותי לא תהיינה מוגזמות (מה-04/10/01 אף אחד בארץ לא יכל להוסיף PCMCIA ל-CASSIO E200, יש לציין כי גם בעולם היה מחסור ביחידות), במקומך הייתי שולח מייל לעיתונאים, בו נאמר כי בתאריך X יופיע שרוול ה-PCMCIA במחיר של Y דולר. ג. לא רק ה-FlyJacket לא מתאים ל-E200, נכון לאתמול, אחרי שיחה עם נציג משווקת ה-DESTINATOR בארץ, אין ל-E200 חיבור ל-DESTINATOR. לעומת זאת, ל-E200 יש יציאת USB שאפשר לחבר אליה (אם יש דרייבר מתאים) מקלדת, מדפסת, כונן דיסקטים וכו´. ד. עוד דבר, אני לא יודע לגבי ה"אבא ואמא" של CASSIO, צילומעתיק או כל חברה אחרת שמשווקת את מותג קאסיו בארץ. בפעם האחרונה כשהרמתי טלפון לקאסיו ישראל, ושאלתי את הסמנכ"ל שלכם שאלה על שרוול ה-PCMCIA ומותג הקאסיו, התקשרת אלי והתחלת לצרוח עלי, איך אני מעז לפנות לסמנכ"ל. אם זה היה היחס כלפי עיתונאי שיש לו מדור מחשבי כף יד ב-PcPlus, Gadgets, Information Week, הוא עורך את פאלמי וכותב באתרים בינלאומיים למחשבי כף יד נוסח the-Gadgeteer ו-PocketNow, אני לא רוצה להתקל ביחס כלפי לקוח שרק רצה לשאול למה ה-E200 יקר יותר מה-iPAQ 3850. וחוץ מזה נדמה לי שפאלמי שיבח את ה-E200 (הכתבה של סמנכ"ל השיווק שלנו, מר ניסן בכר), זה באמת מכשיר מצוין, רק שגם לו יש חסרונות. בידידות, אדם צייט

sberger

New member
אז ככה אדם../images/Emo127.gif

תגובתך היא בדיוק הסיבה שבגללה נמנעתי מלהגיב עד היום ואני לא אגיב מעבר להוגעה זו. בתגובה שלי לא באתי בטענות כלפי צורת ניהול הפורום שלך, מה גם שזה לא ממש עניני, תגובתי היתה להערה שלך לגבי "אבא ואמא" לאחר שבער כבר רשמת משהן בסגנון קסיו לא מבינים מהחיים שלהם או משהו כזה ואין לי כוונה ללכת לחפש את הציטוט והלביא אותו. ברור לי שה E200 הוא לא ללא מגרעות אך שוב בניגוד לטנתך הוא זהה במחירו ל IPAQ 3850 לפי מיטב ידיעתי. שיחתך לסמנכל החברה לא היתה במקומה אז וגם לא היום אם היא תקרה , באותה תקופה עבד משרד יחסי ציבור שתפקידו לתקשר עם העיתונאים והעיתצונאים מדברים איתו, עבודה שאתה יודע היטב וגם הובהרה לך, כאשר אלו לא עוזרים אתה בתור עיתונאי שכותב בכמה עיתונים אמור לדעת כי עליך לפנות מקסימום לאיש הקשר בחברה ולא לאנשים אחרים אשר אינם מופקדים על קשרי עיתונות ולא משנה תפקידם מהו. במקרה דנן הוכחת חוסר מקצועיות וחוסר בגרות והבנה למתרחש ומענת לשמו הסברים שלא סברו לאזניך. לסיום, בניהול פורום הייתי מציע לך להימנע מהעברת ביקורת בסיגנון "לעומת זאת אם אתה רוצה מכשיר עם אבא ואמא " משום שאתה בתור עיתונאי שיודע יותר מאחרים ומקבל מידע לפני אחרים צריך לשמור על רמה מקצועית יותר, ולא אין לי שום בעיה עם ביקורות כלפי ה E200. המשך עבודה פוריה

רק דבר אחד נוסף...../images/Emo88.gif

עיתונאי רשאי לדבר עם מי שהוא רוצה בכדי לקבל מידע ובמיוחד אם הצד השני מגיב ומשתף פעולה, כך שבתור כתבים נפנה למי שצריך ולמי שאנחנו רוצים בכדי לקבל תגובה מספקת ונכונה. לא יקרה שום דבר אם נדבר עם סמנכ"ל, מנכ"ל או נשיא במידה ומנהל המוצר לא מספק תשובות. פרסומים ועדכונים על מוצרים צריכים להגיע מהמשווק ולא רק מאתרי האינטרנט הזרים, אז הגיע הזמן שתתחילו להזיז את התחת בקסיו ולהיות מקצוענים כמו בכל מקום אחר כי לא יתכן שאני מקבל כל שבוע הודעות לעיתונות מחברות שבקושי מיוצגות בארץ ולעומת זאת ממשווק רשמי של חברה כמו קסיו לא ראיתי עד היום הודעה אחת. ביקורת, ביקורת.... תסתכל קודם על עצמך!

הביצה והתרנגולת

אתם קוראים לעצמכם כתבים? אוקיי.. אז למה שלא נתייחס אליכם בהתאם.. ביקורת קצרצרה והכי עניינית: אם אתם כל כך מיינדד לתחום שבו אתם עוסקים, מן הראוי שתעשו תחקיר קצר לפני העברת ביקורת ושיפוט. מה לעשות שקסיו מנוהלת בארץ קצת אחרת? מה לעשות שאין לכם את כל הפרטים? מה לעשות אין לכם את ההבנה לגבי החלוקה המקצועית בתוך צילומעתיק? אם הייתם עושים את עבודתכם נאמנה ולא רק משכתבים ידיעות שנשלחות אליכם, וטורחים לברר לפני ההתקפה, הייתם מגלים שקסיו מנוהלת בתוך צילומעתיק כחטיבה עצמאית ולכן אף איש מקצוע בצילומעתיק לא יידע לתת תשובות טכניות ומקצועיות, למעט איש אחד - שמוליק ברגר. מעבר לזה, הניסיון ליצור כללים משלכם לא עובד כאן. יש סדר לדברים, וממש כמו שאני לא אפנה ישירות למו"ל העיתון או האתר שבו אתה כותב ואצור קשר עם הכתב כדי לברר/לעניין/להציע/לשאול, ככה גם אתם. לא כל חברה עובדת כמו האחרת, ואם מנהל השיווק בחברה איקס בקיא ויודע מה קורה בכל התחומים בחברתו, לא בהכרח אומרת שזו הציפיה ממנהל השיווק בחברה אחרת. אף חברה לא מחוייבת לספר לכם דברים שקורים אצלה רק כי אתם עיתונאים. לא תמיד הידע שאתם חושבים שיש ברשותכם הוא גם המידע המדוייק. ולא, אל תנסו להגיד שיש לי אינטרס. צילומעתיק כבר לא עובדים עם משרד יחסי הציבור שאתם מכירים ואף אני כבר לא נמצאת באותו משרד יחסי ציבור, ככה שאני נטולת אינטרסים. אתם לעומת זאת.. אולי אם הייתם מקבלים מוצר במתנה כמו שנוהגות חברות אחרות "לשחד", הייתם קצת יותר שקולים בתגובות שלכם.

חמור קופץ בראש...

התגובה שלך רק מחזקת את דברינו.... חברה כמו קסיו משווקת בארץ על ידי גוף מבולגן ואף אחד פה לא יודע איפה הרגליים והידיים שלו... לגבי ההערה על ה"שוחד" - את פשוט מטומטמת. ניסן (הבלתי משוחד...!)

אני חושבת שהעדת על עצמך יותר

מכל תגובה מלומדת שאוסיף. מה שאומר שיופי הוא לא הכל בחיים

hanani

New member
קצת לקרר את האוירה - עברית לקסיו

האם אפשר לקבל תגובה לידיעה שקסיו פיתחו עבירת ל PPC ובקרוב ימכרו אותה, והיא תתאים לכל מכשירי ה PPC ? האם אכן ולמה זה יהיה טוב יותר מ PDCA ? חנני

new in the game

New member
סליחה על ההפרעה באמצע המלחמה.

עם כל הכבוד לכל הדוברים רמי המעלה שפה. היה לי IPAQ 3660 ואחריו IPAQ 3850 והיום אני בעליו הגאה של ה-E200 של CASIO ולא חשוב מה תרצה ואיזה הרחבות תרצה, המוצר הטוב ביותר היום בשוק ה- E200. יש לי את כל השרוולים האפשריים ל-IPAQ והם מונחים כולם אחר כבוד במגירה, בזכות ה-E200 אני מסתובב עם קרוב ל-1 GB זכרון בתוך המכשיר עצמו, יש לי מודם כרטיס רשת וכרטיס יציאה לווידאו או למוניטור והכל ב- CF, ללא שום צורך בכרטיס הרחבה. אין מילים פשוט סוף הדרך של מכשיר. נ.ב אני לא עיתונאי ולא איש יחסי ציבור ובטח לא עובד בצילומעתיק או באיזו חטיבה בתוכה. אני סתם לקוח שניסה הכל ומאושר מה-E200 אז חברה די להשמצות לא יקרה כלום לאף אחד אם נוריד את הכובע ונודה על האמת. תודה לכולם על ההקשבה.

למעלה