שמוליק היקר, ../images/Emo2.gif
אם יש לך טענות לגבי ניהולי את הפורום, פנה להנהלת תפוז בטלפון, 03-6109610. אני עומד מאחורי דברי. אני לא יודע מאיפה התגבשה אצלך הדעה ש-Casio
E200ה-POCKET PC המושלם נטול חסרונות, אך נראה לי שאתה ממשיך עם תקיפותיך לאורך כל הדרך, כשאני מזכיר דברים שאני לא אוהב ב-CASSIO
E200. שים לב להודעה הקודמת שלי, בה המלצתי לבחור ב-Cassiopeia
E200 במידה והוא לא צריך PCMCIA.
"קטונתי מלהגיד לך אם כדאי לחכות. איזה מכשיר הייתי רוכש? אם לא אכפת לך מה-PCMCIA (קישוריות לאינטרנט, מודמים וכוננים קשיחים) לך על CASIO E200, בתשלום מוגזם בפעם הראשונה תקבל שני חריצי הרחבה ואת המכשיר הדק ביותר בהשוואה ל-iPAQ עם שרווליו" ועוד הודעה....
"רק הקאסיו E200 יכול לתת ל-Jornada פייט, הוא עדיף עליו ב-CFII וחריץ SD פנימי וגם ה-USB PORT". ועכשיו לכמה נקודות בהודעך... א. Margi ו-FlyJacket אלו שני דברים שונים. יש לי את שניהם, ואני משתמש בשני הפתרונות המצוינים האלו מדי שבוע. MARGI אמנם איכותי יותר במצגות, אך זה הדבר היחיד שהוא יודע לעשות. FlyJacket מתחבר ליציאת וידאו, יש לו חיבור למצלמה דיגיטאלית, ויכולת להקליט וידאו מכל מקור חיצוני.
הייתי מוסיף כי חברת צילומעתיק בה אתה עובד משווקת MARGI בישראל, והתמונה תתבהר. ב. לגבי שרוול ה-PCMCIA, כדי שהערותי לא תהיינה מוגזמות (מה-04/10/01 אף אחד בארץ לא יכל להוסיף PCMCIA ל-CASSIO
E200, יש לציין כי גם בעולם היה מחסור ביחידות), במקומך הייתי שולח מייל לעיתונאים, בו נאמר כי בתאריך X יופיע שרוול ה-PCMCIA במחיר של Y דולר. ג. לא רק ה-FlyJacket לא מתאים ל-
E200, נכון לאתמול, אחרי שיחה עם נציג משווקת ה-DESTINATOR בארץ, אין ל-
E200 חיבור ל-DESTINATOR. לעומת זאת, ל-
E200 יש יציאת USB שאפשר לחבר אליה (אם יש דרייבר מתאים) מקלדת, מדפסת, כונן דיסקטים וכו´. ד. עוד דבר, אני לא יודע לגבי ה"אבא ואמא" של CASSIO, צילומעתיק או כל חברה אחרת שמשווקת את מותג קאסיו בארץ. בפעם האחרונה כשהרמתי טלפון לקאסיו ישראל, ושאלתי את הסמנכ"ל שלכם שאלה על שרוול ה-PCMCIA ומותג הקאסיו, התקשרת אלי והתחלת לצרוח עלי, איך אני מעז לפנות לסמנכ"ל. אם זה היה היחס כלפי עיתונאי שיש לו מדור מחשבי כף יד ב-PcPlus, Gadgets, Information Week, הוא עורך את פאלמי וכותב באתרים בינלאומיים למחשבי כף יד נוסח the-Gadgeteer ו-PocketNow, אני לא רוצה להתקל ביחס כלפי לקוח שרק רצה לשאול למה ה-
E200 יקר יותר מה-iPAQ 3850. וחוץ מזה נדמה לי שפאלמי שיבח את ה-
E200 (הכתבה של סמנכ"ל השיווק שלנו, מר ניסן בכר), זה באמת מכשיר מצוין,
רק שגם לו יש חסרונות. בידידות, אדם צייט