שאלה על תשלום למעון/גן

osnat2

New member
שאלה על תשלום למעון/גן

מישהו יכול לפרט כמה כסף אתם משלמים למעון לגיל 2-4 לשעות 7:30 - 16:00 ולשעות 7:30 - 13:30 ? ועוד שאלה קטנה, כמה דמי רישום משלמים ואם אתם מקבלים החזר בתשלום הראשון ? אני שואלת כי לדעתי הגן שאליו בני הולך הגזים ,ואין לי קנה מידה להשוואה. אז בשביל להשלים את התמונה : 2200 לחודש + 130 ש"ח חוגים. לשעות 7:30 - 16:00 + 500 שקל דמי רישום לשנה הבאה שלא חוזרים אלי בשום מקרה !!! תודה אסנת (שאלתי גם בפורום חינוך לגיל הרך)

רותי ע

New member
גן זה עסק וכל עוד יש המוכנים

לשלם אז למה לא? זה בהחלט יקר. אנחנו משלמים 1,600 ש"ח עד 16:00. ובסביבות 1,300 עד 13:00 (50 ש"ח פלוס מינוס). זה כולל 3 חוגים. דמי רישום 400 ש"ח. מעבר לתאריך מסויים הם לא מוחזרים. וזה הגיוני.

odeia

New member
הילדה שלי הולכת לגן מעורב בקיבוץ

אנחנו משלמים בסביבות 1000 ש"ח, יותר צעירים - 1200 ש"ח. הגן הוא מ-7 עד 16 אחה"צ. מקבלים שם טיולים בטבע, שיעור תנועה, שיעור מוסיקה, יום בשבוע זהו יום בישול וכל הנוגע בזה, כולל לימוד מהו מתכון ואיך ניגשים אליו בכלל. הילדים מקבלים המון ניסויי טבע, המון פעילות, הצגות ועוד. כמובן שיש ארוחת בוקר מלאה, ארוחת צהריים מלאה וחמה, ארוחת 4 זה נקרא, שכהם קמים מהשינה, פירות לאורך היום ושתיה. יש קיבוצים בסביבה שלוקחים גם 1500 ש"ח. אני חושבת ש-2200 ש"ח זה מוגזם לכל הדיעות.

בקיבוצים לידנו

גובים 2300 ש"ח לגילאי שנתיים+. שעות הפעילות 7:00-16:00. אין אפשרות ליום קצר יותר. כלומר, אם את מחליטה באופן קבוע להוציא את הילד מוקדם עדיין תצטרכי לשלם את מלוא המחיר. המחיר באמת מוגזם אבל עושה רושם שדי סטנדרטי.

osnat2

New member
נשמע נהדר

מגוון הפעילויות ממש מרשים. איזה יופי ! ורק לידע כללי אפשר לשאול איזה קיבוץ ?

odeia

New member
היא נמצאת בקיבוץ כפר בלום, כולם

מוזמנים להירשם שם.

במבה 10

New member
2 הבנות שלי נמצאות בגנים בקיבוץ

שכ"ל משתנה עפ"י גיל קבוצת הילדים.ככל שגיל הילדים צעיר יותר כך שכ"ל גבוה יותר. הקטנה שלי היא בת 2 ועליה אני משלמת,תתכונני...2450 ש"ח על הגדולה שהיא בת 4 אני משלמת 2150 ש"ח. מיותר לציין שאנחנו גרים בשרון הדרומי. ככל שמתקרבים לת"א כך שכ"ל גם עולה.

אני רשמתי את נועה לשנה הבאה

והתשלום ליום מלא עד 16:00 יהיה כ 1700 ש"ח לחודש תשלום עד שעה 13:30 הוא כ 1300 ש"ח. בנוסף נשלם כ 500 ש"ח עבור חוגים, ספרים, מתנות וכו´, לכל השנה. דמי הרשמה שלמנו 800 ש"ח שאינם מוחזרים במקרה של החלטה לבטל הרשמה, אבל מקוזזים מהתשלום האחרון של חודש אוגוסט האחרון בשנת הלימודים שירי

רק רציתי להגיד שאני בהלם מהמחירים

שלכם.... אני משלמת 2400 ש"ח לחודש וזה ממש לא כולל הכל... צריך להביא טיטולים, מגבונים, סימילאק, ועוד.... הגן משעה 7:00-16:00 ושכנעו אותי שהמחיר סביר כי זה גן של קיבוץ ונחשב לגן ברמה ואוכל טוב אבל עכשיו אני שוב מרגישה שלוקחים ממני המון והאמת.. אני לא מבינה על מה...

דיאנה1

New member
אז גם אני הולכת לשלם ככה בשנה הבאה

על אותן שעות. בעל הגן הצהיר על עצמו בצניעות ש"אמנם זה יישמע שאני משוויץ אבל זה הגן הכי טוב בכדור הארץ". ואחר כך אמר את המחיר והצהיר שזה הגן הכי יקר בעיר. תיקנתי אותו שיש גן יקר יותר עם מצלמות וידאו שמאפשר להורים לצפות בילדיהם דרך האינטרנט. (לא שאני חושבת שזה נדרש אבל זה התבקש לתקן אותו...) הוא לא האמין וממש לא מצא חן בעיניו שיש גן יקר יותר. בכל מקרה - זה באמת מאד יקר. אבל שמעתי על הגן הזה המלצות ומלים חמות ממי שרק אפשר, אז אני מקווה שהוא באמת יהיה שווה את זה.

osnat2

New member
אני די בהלם מהמחירים

הייתי בטוחה שאני משלמת יותר מדי ואני רואה שאני לא היחידה. אלו מחירים ממש גבוהים ואני מקווה שלפחות הילדים מקבלים את כל תשומת הלב והאהבה שמגיע להם במסגרות הללו !. הבעיה שלי היא שאני לפני לידה ואין לי מושג מה אני אעשה עם מסגרת לילד השני בספטמבר הקרוב,כי אני מעדיפה מטפלת, ממש מתחיל להיות שיקול של להשאר בבית (דבר שאני לא יכולה לחשוב עליו) מול לצאת לעבודה.... דילמה.

אמיר.

New member
לנו יש כאן מעון רשמי מטעם המועצה...

והמחירים הם לפי תעריף משרד העבודה (כלומר - אמהות עובדות מקבלות הנחה לפי גובה ההכנסה) אנחנו בדרוג העליון (לא לשמוח - זה כי רעיתי לא עובדת משרה מלאה) ולכן התעריף הוא (עד 1545) כ 1300 ש"ח. לקטנים יותר זה 1450 (נדמה לי). אין אופציה של עד 1300, כלומר מי שרוצה - מוציא קודם, אין הנחה. הכל כלול למעט טיטולים ועוד 300 ש"ח לשנה לריתמיקה. דמי רישום 250 (אם אינני טועה) לא חוזרים. לידנו יש קיבוצים ששם הם יקרים יותר בגלל שהקבוצות קטנות יותר (יכול להגיע ל 2000 ש"ח, זה ממש הרבה !!!!!!!!!!!!!!!!!!)

omermor

New member
תלוי

אסנת זה מאוד תלוי באיזור מגורייך. אם את גרה באיזור "נחשב" אז המחיר בהחלט סביר לשמונה וחצי שעות. יש לי הפתעה בשבילך .יש מקומות שגובים לחודש יותר מ- 2200 ש"ח ליום שלם. לדעתי בהחלט הגזמה אבל.... אוס

אנחנו משלמים 1400 ש"ח ליום מלא

משעה שבע בבוקר עד ארבע וחצי אחה"צ. לחצי יום משלמים 1200 ש"ח. בנוסף אנחנו משלמים 85 ש"ח בחודש לחוגים והוצאות אחרות של וועד ההורים. דמי הרישום היו חלק משכ"ל חודש ספטמבר. אבל זה באמת פונקציה של מיקום גיאוגרפי. ככל שמתקרבים למרכז המחירים מזנקים...

היום בדיוק נרשמנו

לגן הדמוקרטי במודיעין אז ככה: 2050 שח´ לחודש 400 שח´ דמי רישום שיורדים מהחודש הראשון ולא מוחזרים במקרה של ביטול 500 שח´ פיקדון שיורדים מהתשלום האחרון במקרה - למקרה שהילד עוזב באמצע השנה. זה משעה 7:00 עד 17:00 עבור השעה תוספת הוספתי 150 שח´ זה כולל חוגים אבל לא כולל טיולים והצגות

אתיר

New member
אני פשוט המומה

נכון שידעתי שאלו המחירים באיזורים "נחשבים" ואני עדיין בשוק. אצלנו במשפחתון פרטי יש 6 ילדים-תינוקות. 1400 + 60 לריתמיקה. המטפלת עושה עבודה נהדרת בהתחשב בגילאים. אני שואלת באיזורים ה"נחשבים" מה באמת אתם מקבלים יותר מאיתנו?????? והאם המשכורות שלכם באמת בשמיים שאתם יכולים לעמוד בזה? אני בטוח לא הייתי יכולה. וכפי שכבר נאמר, תמיד יהיה זה שידרוש יותר כל עוד יש פראייר שישלם...... אפרופו לגילאים אלו - מה רע במעון של נעמת או ויצו??????? אם המקום "נחשב" אז גם המעון "נחשב" ושם כבר משלמים פחות לא????? ע"פ משרד העבודה.

osnat2

New member
בהחלט מוגזם, מסכימה איתך !

ברור לך שאנחנו לא מקבלים יותר שכר, פשוט יצא לנו לגור באזור יותר "נחשב" למרות שאין לי מושג מאיפה הגיע התואר המטומטם הזה !
אני אישית כבר מיואשת לחלוטין מהמחירים כי לשנה הקרובה אני צריכה להכניס עוד ילד למסגרת (מטפלת או משפחתון) ואין לי מושג איך עושים את זה !?!? אבל כנראה אם כולם יכולים אז גם אצלי יהיה נס וגם אני אצליח

אתיר

New member
המשך

אסנת, לגבי התואר המטומטם הוא לא בא סתם,אם קונים דירה באיזור יוקרה מן הסתם אנשים אחרים חושבים שאותם אנשים הם מיליונים.......מה לעשות? סטיגמה.מה שאני מציעה לך, פשוט לעשות סקר מחירים וגנים, לראות אולי אפשר להכניס 2 ילדים לגן/משפחתון עם הנחה מסויימת, לא להתבייש לשאול,לפעמים אפילו כדאי ומשתלם למצוא מקום ליד העבודה,כך שבבוקר ובצהריים את פחות לחוצה בזמנים ( 2 בנותי הגדולות היו במעון נעמת ליד העבודה והיה לי מאד נוח). הקטן נמצא במשפחתון בשכונה. בכל דבר יש מינוסים ופלוסים, שווה לבדוק, דעתי האישית היא שאם כל הכבוד לגני "האוניברסיטה" שדוחפים 3 חוגים וכדומה, לי בגיל הזה חשוב החמימות והאהבה שמעניקה המטפלת.אבל כל אחד ושיקוליו. בכל מקרה בצלחה,אתי.

למעלה