שאלה על 2x08

RenanaD

New member
שאלה על 2x08 ../images/Emo58.gif

אני לא בטוחה שהבנתי סצנה אחת נכון, אז אני רוצה להיות בטוחה במיליון אחוז: מייקל הראה לסידני את השעון שהוא קיבל מאבא שלו. אבא שלו אמר לו (כשהוא נתן לו את השעון): "you could set your heart by this watch". מייקל סיפר את זה לסידני ואמר לה שהשעון עצר מלכת ביום בו הם נפגשו לראשונה. סידני היתה בשקט כמה שניות ואז כשהיא באה לענות לו על זה, הביפרים שלהם צפצפו כי קנדל (פאק דה מן!!!!!!!!!!) קרא להם. סידני חייכה ואמרה לו (למייקל) "me too". עכשיו, כדי להיות בטוחה שהבנתי נכון ואני לא חולמת כבר מרוב ציפייה לרגע הזה: הוא אמר לה שהוא אוהב אותה?!?!?! (ואם כן, למה לעזאזל הוא לא יכל להגיד פשוט "איי לאב יו"?! מה קרה לשיטה הישנה והטובה?!?!).

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gif

כי זה כבר ברור שאליאס לא תומכים בשיטה הישנה והכל חייב להיעשות בדרך אחרת
אבל אני חייבת להגיד שזאת דרך מקורית, ולסיד היו דמעות בעיניים כשהוא אמר לה את זה.... יש גם את הקטע בפרק 6 נדמה לי, שבסוף הפרק רואים את סיד מחבקת את ווהן ומברכת אותו שהוא חזר ושהוא בסדר ואז יש קטע שהם מדברים על זה שהיא פגשה את אליס, ואז היא הולכת והוא פתאום קולט שהוא צריך להגיד לה מה הוא מרגיש ועוקב אחריה ואז היא כבר נעלמת.....זה גם קטע טוב ומקורי בכלל המסקנה מהסדרה הזאת ששום דבר לא ייעשה בדרך הישנה והטובה שאנחנו מכירים, אלא בשיטה המקורית והטובה וזה מה שעושה את הסדרה לעוד יותר מדהימה!!

RenanaD

New member
חחחחחחחחחחחח מרגיז!!

זו בהחלט דרך מקורית והכל, אבל הייתי מצפה ל-"איי לאב יו" קטן בדרך... (אלא אם כן יש משהו שאני עדיין לא יודעת עליו!!). וגם הקטע הזה בסוף הפרק שדיברת עליו, זה היה מה זה מרגיז!!! אני ידעתי מראש מה יהיה הסוף (שהוא יוותר ולא יחפש אותה יותר *אידיוט!*) כי ראיתי איזשהו קליפ עם הסצנה הזאת, אז זה היה קצת מאכזב. בכל מקרה-עם כל הכבוד לדרך המקורית והטובה ("ויש כבוד", חחחחחחחחחחחחח), לא יזיק קצת דרך ישנה וטובה מדי פעם!!! ובמיוחד בפעם הזאת!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה