שאלה על cowon D2

moonchild00

New member
שאלה על cowon D2

היי, יש לי את הנגן חודשיים בערך מאוד מרוצה , רק כמה נושאים שעדיין לא הצלחתי להתגבר עליהם. הנגן מסדר את קבצי המוזיקה לפי אלבומים, מבצעים, וכו', נניח ואני רוצה שינגן את כל השירים לפי שמות המבצע שלהם איך אני עושה את זה ? או שהדרך היחידה לעשות את זה היא דרך ה Tag ? או שנגיד אפילו שאותה תיקייה של אותו אלבום השירים יסתדרו לפי המספור שלהם ולא לפי השם ?

יאיר B

New member
אתה רוצה לשמוע את כל השירים שיש בנגן

של אותו אמן? אם כן - זה אפשרי דרך תגיות (בהנחה שהן מסודרות נכון) או שאתה בונה תיקיה בעצמך על המכשיר ושם שם את כל השירים של אותו אמן (אתה יכול לנווט לתיקיה דרך תפריט browser).

moonchild00

New member
הסבר :)

אני רוצה שכל השירים על הנגן יסודרו לפי האמן (סדר א"ב), ובתוך כל אומן לפי אלבום ובתוך האעלבום זה יסודר לפי המספור של אותו שיר נניח הרשימה הבאה: Goo Goo Dolls - Dizzy Up The Girl - 06 - Bullet Proof.mp3 Goo Goo Dolls - Dizzy Up The Girl - 08 - All Eyes On Me.mp3 Goo Goo Dolls-Let_Love_in-02-let_love_in.mp3 Kamelot - Epica - 05 - The Edge Of Paradise.mp3 Kamelot - Karma -02- Forever.mp3 Kamelot - The Fourth Legacy-05- nights of arabia.mp3 זה מסודר לפי סדר א"ב וככה אני רוצה לסדר את זה בנגן,כדי שזה ינוגן ברצף אחד אחרי השני - זה אפשרי?

למה פשוט לא לעבוד עם תקיות?

בכל אופן, אתה צריך לסדר את התגיות שלך(ולשים בהגדרות שזה יהיה על תגיות). יש המון דרכים לסדר תגיות, תריץ חיפוש בגוגל. ושם פשוט תרשום הכל כולל מספר שירים. האלבומים לא יהיו מסודרים לפי סדר הוצאתם. למרות שאפשר להוסיף לאלבום מספר וזה יסתדר ככה.

moonchild00

New member
כי כשזה מגיע לסוף התיקייה הוא נעצר

ואם אלה יהיו פשוט כל השירים סדר א"ב הוא ימשיך ואני כבר אזהה לפי המבצע אם להעביר או לא

למעלה