שאלה על GRAND DINK 250

alon250

New member
שאלה על GRAND DINK 250

בחיפושים אחרי קטנוע 250, שיחליף את הCH הנוכחי, מסתמנת ההחלטה לכוון הגרנד דינק - נוח וחזק. ההתלבטות היא - האם להשאר נאמן ליפנים - ולרכוש את הפנתאון החדש או להמתין לפורסייט (מתי?) או ללכת על אחד הכלים היותר מכוערים שאני מכיר - גרנד דינק. התקציב עד 35K לטובת נסיעה מתונה ובטוחה בין הרצליה לתל אביב.

yaircccc

New member
../images/Emo91.gif

לדעתי לך על הגראנד דינק כלי חזק נוח וגם לא יקר יחסית למרות שאין לי כלי כזה אך יש לי דינק 150 שוא האב טיפוס של המשפחה בהצלחה אגב : סכום התקציב שציינת מתאים גם לכלים חזקים יותר

Ducati Israel

New member
אופציה נוספת - בנלי 400

מתאים לדרישות שלך, גם מבחינת הביצועים, וגם מבחינת המחיר.

harabecw

New member
כמו שהוא אמר

עם תקציב כזה אתה יכול לרכוש 400 משומש שיציע הרבה יותר. כן, ה-גרנד 250 מכוער

speedfight2

New member
אתמול אבא שלי קנה לעובד שלו GRAND D

ואמממממ הוא נחמד... יחסית נוח ומאוד ידידותי , וכן גם נסעתי על CH ... המנוע אומנם לא היה לי כזה חזק כמו ב CH אולי זאת רק הרגשה?? אבל לקטנוע חדש ... לא מי יודע מה... והוא לא עבר לי את ה119 על הדיגיטלי... אבל זה לא נראה שקשה לא לשייט שם. בכל מקרה נחמד מאוד ומאוד פרקטי...

SYM SYM

New member
קיימות המון אופציות טובות..

דבר ראשון במחיר של 35K את יכול אם אני לא טועה ללכת על פיאג'ו X-9 500 סמ"ק חדש כלומר מהניילונים.. אופציה נוספת היא המלך T-MAX במודל 2001-2002 שזאת בכלל ליגה אחרת.. אופציה שלישית שגם היא לבית ימאהה היא המג'סטי 250 גם כן חדש מהנילון גם הוא קטנוע חזק מאוד ואמין.. אופציה רביעית היא הסוזוקי בורגמן 400 שגם הוא אחלה כלי... לסיכום אני הייתי הולך או על ה- T-MAX שהוא כלי שחבל על הזמן (למרות שהאחזקה שלו לא כ"כ זולה) או על ה- X-9 שהוא גם כלי נהדר ונורא נוח ומפנק וגם תוכל ללכת על חדש שזה יתרון גדול לפי דעתי (דרך אגב ב-X-9 החדש שיפרו די הרבה דברים והוא הרבה יותר יפה מהדגם הישן ..השיפורים הם לא רק קוסמטיים)

למעלה