שאלה על GTA3

shaikn

New member
שאלה על GTA3

מה הפורמט שאותו מוכרים בחנויות DVD או CD אם DVD האם צריבה שלו לא מורידה קטעים חשובים מהמשחק?

*גלעד*

New member
תראה..

כעיקרון, אני בדרך כלל מסכים שמשחקים צרובים זה דבר מגעיל בגלל שנחתכים הרבה סרטים מהמשחק (ראה Devil may Cry). אבל במשחקים כמו GTA3, למי איכפת מהסרטים? הרי סך הכל מדובר במשחק חסר עלילה שמה שמייחד אותו זה המשחק והחופשיות שלו, האפשרות לשחק באופן חופשי ולקבל משימות אקראיות! אם יש לך צ´פ, קנה את המשחק הזה צרוב, תעשה לעצמך טובה, ותחסוך את הכסף הטוב למשחקים מקוריים אמיתיים כמו Devil may Cry, או Metal Gear Solid 2. (כשיגיעו לארץ, כמובן).

Deadpool

New member
סתם לידיעתך..

המשחק הוא DVD וההבדל בין במקור ל-DVD RIP שבגירסת ה-DVD השתילו DUMMY FILES כדי למלא את קיבולת הדיסק ובגירסת ה-DVD RIP נחתכו פשוט קטעי הרדיו שנאמרים ברקע זה הכל..

con_artist

New member
מה הזלזול הזה?!?!

GTA 3 הוא ללא ספק אחד המשחקים הטובים ביותר שראיתי. כן יש לו עלילה, והוא שווה כל שקל שמוציאים עליו. חוץ מזה.. מה המצב?

Thomas2

New member
לדעתי...

כל אחד יכול להחליט עבור עצמו אם הוא רוצה משחק זה או אחר פרוץ או אורגינאל.

*גלעד*

New member
דווקא אין זילזול!

לא ירדתי על GTA3. קיבלתי את המשחק לפני יומיים ולדעתי זה משחק נהדר, כיפי בטירוף ופשוט טוב (כמו וורטרס אורגינל
) העניין הוא, שבניגוד מוחלט למשחקים לינאריים עלילתיים (טובים או גרועים) כגון Devil may Cry, Metal Gear Solid 2 או Onimusha, המשחק GTA3 לא מתיימר ליהיות משחק עלילתי. אמנם יש לו איזושהי עלילת רקע, אבל זה לא מה שחשוב במשחק הזה. GTA3 נותן לשחקן חופש מוחלט על התקדמות המשחק. אפשר ללכת ולקבל משימות, או סתם להסתובב בעיר. את המשימות אפשר לקבל מבוסים של מאפיות, או סתם טלפונים ציבוריים שבהם מקבלים משימות מכל מני אנשים סתם. אפשר אפילו להכנס לרכב ציבורי ולקבל משימות שקשורות בו (אמבולנסים, מוניות וכו´) ואפשר לשחק במשחק הזה שעות בלי להתייחס בכלל לעלילה הראשית הלא חשובה שלו. בקושי יש בו סרטונים והעיקר בו זה המשחק עצמו. במשחקים כמו הדוגמאות למעלה, יש עלילה מסודרת, קטעי מעבר חשובים ביותר שמהווים חלק אינטגרלי חשוב ובלתי נפרד מהמשחק. למעשה, אני אישית לא הייתי משחק את Metal Gear Solid 2 בלי העלילה! זה אחד מהדברים העיקריים שהפך את הסידרה MGS למדהימה כל כך! ומי ששיחק בחלק הקודם בPS1 יודע בדיוק על מה אני מדבר. אז את MGS אני לא אתפשר ואקנה מקורי, אך מבחינתי משחק כמו GTA3 - עיקרו לא נמצא בעלילה שלו, וזו לא ירידה על המשחק.

*amir

New member
סחטיין... דוקטור למישחקים../images/Emo22.gif

תגיד...נשאר לך זמן גם לעבוד /ללמוד מעבר לזמן שאתה משקיע במישחקים הללו?
אמיר

*גלעד*

New member
יותר מדי זמן...

מה אתה חושב? הזמן היחידי שנשאר לי לשחק זה מ00:00 עד הבוקר...

למעלה