שאלה על h10 (בפעם המי יודע כמה)

meidos

New member
שאלה על h10 (בפעם המי יודע כמה)

שלום, תגידו, אני רוצה לאכסן בנגן את האודיו בוק של הארי פוטר (שהקריין מקריא את כל הסיפור), אז זה מצריח שהנגן יתמוך תקיות משנה (תקיה בתוך תקיה בתוך תקייה. וגם מחייב מספר גבוהה של טרקים. אז יש הגבלה של מספר טרקים שהנגן יכול להכיל (בלי קשר לגודלם), וגם השאלה עם התיקיות, אודה מאוד לכם. ומי שרוצה שאצרוב לו, אז בשמחה (למנהל, זה חוקי, כי יש לי עוטק חוקי שמאפשר צריבה אחת חוקית.)

weird dust

New member
זה חוקי אם זה לעצמך

אסור לך לצרוב לאף אחד אחר! בכל מיקרה יש לך אייץ 10 ואז השאלה או שאתה שואל בנוגע של לפני קניה? כי אם לפני קניה בעיקרון הנגן שמנגן אודיו בוקס אמיתיים זה האייפוד. אם יש לך אז כן הוא יכול לתמוך בתיקיה בתוך תיקיה והרבה שירים וכ'ו.

meidos

New member
אה סליחה אני לא אצרוב לכם המנהל אמר

אז רגע, זה לא כמו שרשום באתר עד 1200 טרקים, או שיש הגבלה, ? דבר שני, מה אמרת עם האייפוד, לא הבנתי?, וגם הזמנתי את הh10 כבר, הוא בדרך אלי מחו"ל.

weird dust

New member
אם כתוב 1200 טראקים לכל תיקיה

אז ככה זה. והאייפוד הוא הנגן הטוב ביותר להשמעת ספרי אודיו בוקס אמיתיים. זה קובץ מיוחד לא MP3 ולכן זה תלוי איזה אודיו בוק יש לך.

יאיר B

New member
זה לא חוקי בשום מקרה

לא יכול להיות שיש לך עותק אלקטרוני חוקי של הספר החדש של הארי פוטר! רולינג לא אישרה להפיץ את הספר בפורמט אלקטרוני מחשש לפיראטיות. זה כמובן לא מנע מהפיראטים לשחרר את הספר בפורמטיפ אלקטרוניים (DOC + PDF) לרשת תוך 12 שעות. תוכל לקרא עך כך עוד בקישור למטה.

weird dust

New member
אני לא ניכנס כך כך עמוק

אני מנסה להאמין שאנשים מדברים על דברים חוקיים וכשהם אומרים שיש להם עותק חוקי ככה זה. בכלל כל העסק עם MP3 הוא רובו בתחום הלא כ כך חוקי.

meidos

New member
מה??!?

רשום שהנגן יכול להכיל 1200 שירים, אז כאילו, זה מספר הטרקים המקסימלי, או פשוט הם העריכו לפי גודל ממצוע של שיר ?

weird dust

New member
1200 שכתוב זה בערך מה שהחישוב

שלהם הצליח להכניס למכשיר. כלומר זה בערך מה שאמור להיכנס לך. אבל אם יש לך 1700 טראקים שלחצי מגה לא תהיה בעיה גם להכנס עוד.

meidos

New member
אמאזון

הזמנתי, הכל אני מזמין מהם.. זה הגיע אליי אתמול!!

matke

New member
תגידו..

אני היחיד שעדין קורא ספרים?

weird dust

New member
את האמת כן ../images/Emo6.gif

לפי הרבה שאלות המון אנשים בפורום לא קראו את הספר הוראות שהם קיבלו עם הנגן
וברצינות - אני מאמין שאתה לא היחיד תיראה כמה אנשים קונים את אהרי פוטר.

weird dust

New member
אני לא בטוח

כאן פשוט מישהו מקריא לך שם אתה קורא לבד. זה כל אחד והעדפותיו אחד מהאודיו בוקים הטובים ביותר הוא טסקיט הרדיו של מלחמת העולמות. אנשים שפתחו את הרדיו אחרי פתיחת השידור ברחו מהבית מחשש לתקיפת חוצנים
יש שם ממש כתבי שטח והכל מאוד יפה ומאוד מומלץ - עכשיו יש גם סרט.

matke

New member
אני מדבר על כל ספר לא רק הארי פוטר

והרבה יותר כיף לקרוא לבד.

meidos

New member
אולי בעברית

אני קצט דיסלקט, ואני בקושי קורא באנגלית למרות שאני מדבר בסדר גמור +. אז באנגלית אני מדביף אודיו בוק

למעלה