שאלה על Hustan Alixir, ועוד..

noa12

New member
שאלה על Hustan Alixir, ועוד..

שלום לכולם, אני חדשה בפורום המעניין הזה. בתי בת שנתיים וחצי, משתעלת מזה שבועיים, שיעול עם ליחה. הרופאה המליצה אינהלציה, אחרי ניסיון אחד נשברנו עקב חוסר שיתוף פעולה. חברה המליצה לי על תרופה הומיאופטית בשם Hustan Alixir של חברת Venda. האם זה מוכר לכם? מומלץ? ושאלה נוספת - יש לי היום תור ראשון לאחר איבחון עם הילדה לרופא הומיאופת של קופ"ח (עקב מחלות חום חוזרות). שמעתי ממס' אנשים שהטיפול דרך קופ"ח הוא לא מזהיר, ולא לצפות ליותר מידי. מה דעתכם? תודה ויום טוב, נועה.

כמו

ש"לא לוקחים מפתח של חבית'וש בלי רשות של רגע ודודלי" (כדבריך), כך לא לוקחים תרופה הומיאופתית שהומלצה על ידי חברה אלא רק ממטפל מוסמך. בכל מקרה שם הדבר שציינת אינו מוכר לי והוא אינו נחשב כהומיאופתיה. אם הרופא ההומיאופת הוא הומיאופת קלאסי אז זה בסדר גמור אם הוא אינו קלאסי אז הטיפול שתקבלו אינו נחשב כהומיאופתי. תשאלו את הרופא המאבחן לכשתגיעו אליו, הוא ידע לענות על כך. בנוגע לרמת הטיפולים בקופ"ח - אני מטפל בכללית משלימה שנים רבות. טיפולי אולי אינם מזהירים אך הם בהחלט מרפאים, ולא פעם. בהצלחה. אלישוע

noa12

New member
../images/Emo51.gif על התשובות המהירות

מתנצלת אם נפגעת, זה הרושם שקיבלתי ממאוכזבי קופ"ח... מה ההבדל בין הומיאופתיה קלאסית למודרנית?

למעלה