שאלה על I9000

voguemaster

New member
שאלה על I9000

אם אני קונה את הסלולרי הנ"ל דרך המפעילה (סלקום), לאילו בעיות אני יכול לצפות ? אני מניח בהסתברות של 100 אחוז (בערך
) שיש להם שם ROMים משלהם והסלולרי לא נקי 100 אחוז מהשטויות שלהם. מישהו קנה אצלם ויכול להביע דעה על איזה שינויים הם עשו במכשיר ? הרבה מאוד פעמים השינויים האלו ממש לא משפרים אלא רק מרעים את המצב.

אני קניתי את המכשיר בסלקום וסה"כ הוא סבבה

יש כמה בעיות נקודתיות בגלישה שתיארתי למטה, אבל זה לא קשור ספציפית למכשיר, אלא לאתרים. וקרה גם שהמכשיר נתקע פעם-פעמיים (כמו כל המכשירים לא?) אבל סה"כ אני מרוצה

voguemaster

New member
אתה יכול לפרט לגבי מה הם דחפו לשם ?

הרי ידוע שמפעילות תמיד עושות שינויים במכשירים ודוחפות כל מיני דברים משלהן. פשוט רציתי לדעת אם אלו דברים מהותיים או סתם שטויות שאפשר להתעלם מהן...

qwerty62

New member
איך עובד הGPS??

האם יש בעיות איתו? היו דיווחים על תקלות שימוש של הGPS במכשיר אתה יכול לפרט? תודה

Eyal2013

New member
ערב טוב לך

שאלתי בפורום ולא ענו לגבי הסמסונג גלקסי S והבנתי שרכשת אותו ועל כן אשמח לחוות דעת עליו לגבי כמה דברים ובניהם הספיקר ( בזמן שיחה והוראות הניווט ) . יש אפשרות ליצור תיקיות כמו באיפון 4 ? יש ערכות נושא שמאפשרות לי להחליף את הרקע השחור והכתב הלבן ? ובכלל , איך הוא ? תודה מראש אייל

voguemaster

New member
תמיכה בעברית יש, מלאה

אבל יישור לימין אין בכל מקום. לא בדקתי אם יש SVVYPE בעברית...

eladelh2

New member
מה המצב ?

אחלה מכשיר, יש לי אותו כחודשיים, המלצה שלי ? שים פעמייך לפורום הזה: http://iandroid.co.il/forum/forum42.html?sid=de203aa3c690c03c23c9fc09aac9546c והדבר הראשון שהייתי עושה זה להעיף את הרום של סלקום בד"כ הרומים של החברות סלולר הם זוועה. אם אתה צריך עזרה דבר איתי בפרטי אני אשמח לעזור... כמות הרומים וההתקנות שעשיתי למכשיר כבר מכובדת :)

voguemaster

New member
היום רכשתי אותו

בסניף כפ"ס. מה שעניין אותי הוא שאיש המכירות הלך למישהו שנראה מנהל הסניף כדי להתייעץ איתו. מה שהיה הזוי הוא שהוא טען שהוא הולך לשאול את המחסנאי אם יש במלאי
. אני מניח שהם עדיין מתקמצנים כי יש מספר מוגבל.

evilihi

New member
אני חיכיתי שבועיים כי נגמר המלאי ../images/Emo4.gif

הבטיחו שלושה ימים, לקח שבועיים..אבל שוין.

voguemaster

New member
איזה התקנות עשית ? ואיזה ROM מומלץ ?

קראתי מה שיכלתי שם בפורום ההוא אבל יש לא מעט ROMים ושידרוגים. אני מבין שהסיבה הבאמת אמיתית להחליף את ה-ROM של סלקום הוא כי הוא לא עובד מהר כמו האחרים (ושבכלל, יש בעיה ב-FILE SYSTEM של המכשיר שגורמת לירידת ביצועים לאורך זמן). מה מומלץ להתקין ? ראיתי שיש שם ROM של PILOTX, האם הוא מתאים לגרסא 2.2 של אנדרויד ? יש לי עוד הרבה ללמוד על היכולות הבסיסיות של המכשיר (דברים שהיה אפשר לעשות בטלפון פשוט ואני עדיין לא יודע איך עושים פה
).

voguemaster

New member
שאלה למי שיודע - יש גרסא רשמית של סמסונג ?

אני מתכוון לגרסת 2.2 עם עברית וכו'.... אני רוצה שהעברית תהיה עם הפונטים שיש לי כרגע (ה-ROM של סלקום), בשאיפה...

Shpritz

New member
אני הייתי ממליץ להמתין לרום של ג'ינג'ברד שיצא

ממש אוטוטו. כבר יש זליגה שלו אבל עם קריסות. זו רשימת האפליקציות שאני עובד איתן.. תראה מה מתאים לך: whatsapp (כמובן. תוכנת מסרים חינמית בתנאי שיש לצד השני אותה) waze (ניווט) facebook appbrain (תוכנה שדומה למרקט - ריכוז של תוכנות ומשחקים) msndroid (מסנג'ר כמו במחשב) shopsavvy/barcode scanner (סריקה של ברקודים גם למטרת בדיקת מחירים וכדומה אבל גם להורדה של אפליקציות דרך אתרים יעודיים) shazam (תוכנה לזיהוי שירים שמתנגנים ברקע) משחקים אהובים עלי במיוחד זה כמובן angry birds אבל יש גם את gunsnglory המגניב כל השאר זה שטויות.

voguemaster

New member
מי מוציא את ה-ROM ? סמסונג ?

יש בכלל ROMים רשמיים של סמסונג עם עברית ? הבעיה שלי עם לחכות היא שכמובן אני לא יכול כרגע להתקין שום תוכנה חדשה כי הרי אני אצרוב ROM חדש אח"כ... אלא אם כן יש דרך איכשהו שהוא יוריד לך מחדש אפליקציות שהורדת מה-MARKET (ובשאיפה שלא צריך לשלם עליהן שוב!). ד"א, יש עוד תוכנות ניווט חוץ מלהשתמש ב-WAZE ? ניסיתי את GOOGLE NAVIGATE אבל הוא טוען שהוא לא פועל במיקום שבו אני נמצא (ישראל מישהו ?
). יש אלטרנטיבה אחרת ?

eladelh2

New member
תשתמש בתוכנה בשם TITAMIUM BACKUP

חוסכת הרבה במעבר בין רומים, אני רכשתי את הגרסא המלא היא מבצעת את הכל באופן אוטו' ויותר מהיר

למעלה