שאלה על

Mandy18

New member
שאלה על../images/Emo189.gif

יש לי כמה שאלות. לפני כשנה וחצי הייתי אצל מגדת עתידות והיא אמרה לי שהמלאך השומר נמצא לעזור וכאשר אני רוצה משהו אני צריכה לבקש ממנו אז זה מה שאני עושה. לפעמים, כמו אתמול, זה עובד. היה לי בעיה עם עודף לא טוב שנתנו לי, וגיליתי רק אחרי שעה על זה ופחדתי לחזור לחנות כי לא חשבתי שיתנו לי את הכסף הנכון כי מי הולך לדעת מה נתנו לי לפני שעה. אז בדרך לחנות ביקשתי עזרה, במיוחד שיתנו לי את הכסף בלי בעיות. וזה באמת קרה. המוכר זיהה אותי ונתן לי את הכסף. ובדרך חזרה אמרתי גם תודה למלאך. אבל מצד שני יש דברים שאני מבקשת ולא קורה כלום. למשל ביקשתי איזשהו מסר שיתן לי על חברה שלי. ולא קיבלתי שום מסר. אז השאלה שלי היא כזאת, אי אפשר לקבל עזרה על הכל? או האם יש סוג של בקשות שאי אפשר לתת? ועוד שאלה מוזרה, האם המלאך יכול "לשמוע" אותי אם אני מדברת אל עצמי? טוב, נדמה לי שזהו. תודה

מנדי - הנה מידע על בקשות

כאשר אתם עומדים לעשות משהו, אתם יכולים לבקש עזרה. לזמן אנרגיה שתסייע לכם. הרעיון הוא לבקש משהו ואז להרגיש את עוצמת הבקשה. התהליך ומשמעותו היא שאתם מבקשים, ממשים בתת המודע שלכם, וגם שולחים את הבקשה מעלה לאלוהים, ליקום שיממש אותה. איך מבקשים: "אני מזמן את המלאך המדריך שלי לבקשת עזרה. אני מבקשת שהדבר יקרה אם זה לטובתי. ואז לבקש" אנחנו יכולים לבקש אינסוף בקשות. ללא שום מגבלה. העניין הוא שברים מתממשים רק אם הם לטובה העליונה שלנו - כלומר נכון לדרך שהנשמה שלנו צריכה לעבור. אם למשל בתקשי הרבה כסף - ויש לך משהו ללמוד דרך חוסר כסף - אז זה לא יתגשם.

למעלה