שאלה על

ganbarimasu

New member
שאלה על ../images/Emo77.gif

שלום לאוהבים ולאוהבות. יש לי מספר דברים שאני מאד מתלבט לגביהם. לאשתי יש יום הולדת בקרוב, ויש לנו יום נישואין שבועיים אחרי. 1. אני צריך רעיון למתנה יפה אבל לא מאאאד יקרה לאירועים הללו. אנחנו ממש לא משופעים בכסף, אבל אני מאד אוהב את אשתי ורוצה לתת לה משהו נחמד. יום בספא אנחנו עושים כבר כמה שנים בכל יום נישואין והייתי רוצה משהו אחר השנה. 2. אם יש מתנה אחת יקרה (למשל טבעת) ואחת פחות, איזו מהן לתת ביום ההולדת שבא קודם ואיזו ביום הנישואין שבא שבועיים אחר-כך? 3. שאלה לנשים (רק אשה יודעת מה צפון בראשה של אשה אחרת...
) האם אפשר לתת מתנה אחת עבור שני הימים הללו וביום השני רק פרחים נניח (ושוב, לא מקמצנות - פשוט האמצעים קצת מצומצמים, מה לעשות...). אשמח להערות ולהארות... תודה

magenta73

New member
שלום ../images/Emo13.gif

טיפ - פתחו באילת, בריף הדולפינים כמו ספא כזה, יש בריכות מחוממות, או בטמפרטורת גוף, כל מיני מטעמים מיצים, פירות וכו', ועושים גם טיפולי ואצו שזה שיאצו אבל בתוך המיים זה הדבר הכי מפנק והכי כייפי בעולם. למה לא שתקח את אישתך לסופ"ש חביב באילת + קפיצה של אחרי צהריים למקום הזה, מקסים שם. ואתה יכול לעשות את המתנה לשני האירועים, מספיק שתגיד - זה גם וגם... ובאירוע הבא - אתה יכול להסתפק בפרחים או ברכה. לא צריך להגזים במתנות, במיוחד אם אין לכם הרבה כסף. וזו הדעה שלי. עוד טיפ - לא כל הנשים אותו הדבר ולכן אני לא יכולה לדעת מה עובר/יעבור לאישתך בראש. אני יכולה לענות לך רק לגבי.

bulb

New member
סליחה שאני מתערב, אבל סופ"ש באילת

זה עסק לא זול כלל וכלל. סוף שבוע בצימר בצפון יהיה זול יותר, פחות חם, יותר ירוק ויש לא מעט מטפלים אלטרנטיביים בצפון, חלקם בעלי צימר או עובדים בשת"פ עם בעלי הצימרים. אם כבר שיאצו, למה שלא תפתיע אותה ותזמין חברה טובה שלה - ההפתעה מובטחת. אשתך תעשה לך נינג'יצו שזה שילוב של כפכף והראש שלך.

תשמע...

קצת בעייתי הקטע הזה עם תאריכים עוקבים.... שהרי כל אחד מהם צריך התייחסות כזו או אחרת. אני אישית הייתי נותן 80 אחוז ביומולדת - שהרי זה משהו אישי ו-20 אחוז ביום נישואים כי זה משהו זוגי. וממש לא חייבות להיות מתנות יקרות ערך (אלא אם כן אתה נשוי למישהי שמחווה רומנטית זה נחמד אבל כל-עוד אין לזה תג מיחר ארבע ספרתי ומדבקת מותג "מילר" אז תתחיל להתיידד עם הספא כי שם אתה הולך לבלות בחודש הקרוב...) לדעתי כל דבר שמביע השקעה יכול לשמש כמתנה : 1 - פיקניק מושקע מעשה ידיך (בהנחה שאתה יודע להשתמש בזה) 2 - רכיבה על סוסים (יש מקומות ממש לא יקרים) 3 - טיול רגלי ופיקניק 4 - מסעדה מושקעת וטובה בצפון הארץ לקחתי את סדר הגודל של מחירי ספא בימינו וזה יוצא פחות או יותר זהה.. (שקל פחות, 200 יותר....) בכל מקרה - מזל-טוב.

neta1979

New member
רעיון נחמד ../images/Emo13.gif

משהו שעשו לי פעם ונוראאאא אהבתי מסיבה פשוטה: ההשקעה. זה לא עולה הרבה כסף וזה נותן את ההרגשה הכי טובה בעולם. אני חושבת שזו מתנה שהכי מתאימה ליום ההולדת. אתה הולך וקונה הרבה מתנות קטנות במקום מתנה אחת גדולה. למשל: ורדים, שרשרת / צמיד כסף, שמן (ממליצה על וניל) למסאז', כמה ברכות קטנות... והשאר דברים אישיים כמו ספר שהיא מתה לקרוא כבר המון זמן, ציור שהיא נדלקה עליו, קלטת שמלמדת איטלקית כי היא נורא רוצה... אתה יודע מה היא אוהבת
את המתנות הללו אתה מפזר ברחבי הבית (כמובן כאשר היא לא בנמצא..) במחבואים שונים אותם היא לא נוהגת לבדוק באופן יומיומי. את המתנה הראשונה שים במקום בולט, כדי שהיא תראה איך שהיא נכנסת הביתה. תעטוף כל מתנה ושים לידה ורד וברכה. בכל ברכה תכתוב משהו חמוד אחר (דוגמאות: כל יום אני אוהב אותך יותר, את האישה הכי יפה שראיתי מימיי, אני מתגעגע אלייך בכל דקה שאת לא איתי.. וכו'). לאחר כל משפט חמוד שכזה תכתוב רמז למקום הימצאה של המתנה הבאה (חפשי במקום בו עשינו אהבה בפעם האחרונה, חפשי במקום בו אנו שמים את ה... וכו'). המתנה האחרונה צריכה להיות.. אתה! אתה תשכב לך ערום על המיטה שמכוסה בעלי ורדים, ורד בפיך ושמן למסאג' לידך. תעשה לה מסאג' ארוך ומפנק ומשם זה כבר לא לילדים. אני נורא אהבתי

mika tal

New member
פששש מקסים! ויותר מרעיון נחמד! סופ"ש נעים../images/Emo19.gif

למעלה