שאלה על NOC

יעלי ס

New member
שאלה על NOC

בשעה טובה שלחתי את הטפסים לתהליך SW במסלול הפדרלי ואפילו קיבלתי מהם את האישור על פתיחת תיק . א ב ל התחלתי לחשוש שלא הבנתי נכון את נושא הNOC . אני אחות מוסמכת REGISTERED NURSE ובNOC רשמתי 3152 על פי החיפוש שעשיתי אז. מושבניק או אחרים שמבינים אולי תבדקו אם זה המספר הנכון או שצריכה להיות אות בהתחלה. אני קראתי את הקישור כאן,אבל חוששת שהסתמכתי על המסמך הלא נכון. תודה רבה לכולם!

יעלי ס

New member
ועוד שאלה למבינים:

ברמת האנגלית ציינתי שהבנת הנקרא ונשמע הם ברמה גבוהה ודיבור וכתיבה ברמה בינונית וזה בהחלט מספיק לי מבחינת הניקוד,אבל עכשיו ביררתי את נושא הרשיון אחות בקנדה וראיתי בהם רוצים דיבור לפחות 7. האם כאשר ידונו בתיק יקחו בחשבון שזו הרמה שאני אצטרך ואם אני מכריזה שיש לי פחות אז אין לי מה להגיע ,כי לא אקבל את הרשיון. אני מקווה שאני ברורה. תודה שוב!

Nikol977

New member
רמת האנגלית קובע מבחן IELTS ולא ממש משנה מה

כתבת שם. לפי דעתי אם הנוק שרשמת יהיה ברשימת מקצועות נדרשים ואת מגיעה ל 67 נקודות, את עברת. הם לא יסתכלו על דרישות על מנת לקבל רשיון.

לא משנה מה כתבת שאת יודעת, התוצאה במבחן תקבע

ואם את חייבת 7 כדי לקבל רישיון של אחות, אז תתאמצי בבחינה כי זה מה שייקבע.

יעלי ס

New member
תודה על התגובה! אז מה אתה

אומר? נגיד ואני לא אקבל 7 בדיבור ,אבל יהיה לי ניקוד מספיק יתנו לי להגר ורק אז להגיע לרמה הדרושה לשם רשיון או ירצו שמלחתחילה יהיה לי 7. דיבור זה החלק הכי חלש שלי ,כי מעולם לא נאלצתי לדבר אנגלית יותר ממשפט או שניים.בעיקר להבין,הרבה לקרוא .

לכי מייד לקורס אנגלית מדוברת לא תוכלי לקבל

רישיון אחות בלי זה, ואם תקבלי אישור הגירה ולא תוכלי לעבוד במה הועלת?

זה הנוק הנכון של אחות מוסמכת, סביר שתקבלי

אישור די מהר, אני ממליץ להתחיל מייד בתהליך ההכרה במקצוע שלך ע"י CNO. ובוודאי להתחיל להתכונן במרץ ל IELTS תצטרכי לעמוד גם בקריטריונים להגירה וגם בקריטריונים של CNO.

למעלה