שאלה עם היד על הלב

שאלה עם היד על הלב../images/Emo269.gif

כל כמה זמן אתם מגיעים לביקורת בבית חולים? אני יודעת מה רצוי ...אבל מה באמת קורה איתכם בחיי היום יום שבעצם הכל שיגרתי ואין "הפתעות"???? אני שואלת כי אנחנו ממש לא עובדים לאחרונה לפי הספר.....

הי אוריאנה

מנסיוני מאוד קל לי לשכוח להגיע לביקורות, הימים עמוסים, הזמן קצר והרצון להספיק עולה לעיתים על העצירה לרגע והמחשבה על מה אני עושה למען עצמי... הטיפול לדעתי הוא לא רק פיזיוטרפיה, ספורט, אינהלציה וכדורים, חלק מרכזי הוא לדעת לעצור ולשחרר. את זה למדתי על בשרי. כל אחד בוחר לו את התקופות שבהן הוא משחרר מהעומס ולוקח פסק זמן. החשיבות אצלי היא לקחת את הזמן הזה באופן יזום ולא רק עם הטיפול היומי, אלא גם עם הביקורים במרפאות. בטח לא צריך להוסיף את המחקרים שמראים כי ביקורים תכופים במרפאות שומרים על המצב הבריאותי, (אני מקבלת עידכון קבוע על כך מהרופאה שלי בנוסח הרצאות אימהיות, כדי שאמשיך להקפיד ולבוא...) אז שיניתי גישה והיום אני משתדלת להגיע כשאני בטוב אחת לחודש וחצי עד חודשיים לביקורת מקיפה וכוללת. היכולת לנכוח גם במצב טוב היא לעיתים קשה יותר לפחות עבורי, כי אין סימנים שמאותתים ולא קשה לנו, אך החכמה היא לא להגיע אליהם. והכי חשוב לדעת לשחרר כדי להחזיק...

רוצה לענות לך גם

אבל לפני כן מבקשת להיות בטוחה שאת אמא של.. ..ולא בוגרת (כמובן, ש"בוגרת" אבל לא בוגרת עם CF
) אם תוכלי לכתוב גם מה גיל הילד, אודה לך מאד

פעם בחודש וחצי בשאיפה

בתכלס אם אני מרגישה טוב פעם בחודשיים במיוחד כשלאחרונה נוסף ביקור בהדסה למחקר זה מקשה על ביקורים תכופים בשניידר אין ספק שזה ממש חשוב לבוא לעיתים קרובות ככה אפשר לתפוז שינויים לרעה כשהם קטנים

אגב במרפאה שלנו

זאת אומרת בשניידר אם אתה לא מגיע חודשיים אתה תקבל טלפון שתוהה איפה אתה ולמה אתה לא מגיע גם בהדסה אני יודעת שמקפידים על ביקורת פעם בחודש

ראשגדול

New member
פעם בכמה חודשים ...

פעם קודמת התאשפזתי לפני 4 חודשים .. ובאתי 4 חודשים אחרכך שהתחלתי להרגיש לא טוב .. אם הכל בסדר.. ואני מרגיש טוב ועושה כל מה שצריך (יחסית ) לעשות אז אני לא מגיע ... כמובן שלא מומלץ :) אבל אני גם לא ממליץ להגיע יותר מדי , כמה שפחות יותר טוב , גם לגוף וגם לנשמה

noneek

New member
כל חודש

כל חודש די בהקפדה, במקרה הכי גרוע כל 6 שבועות. אני משתדלת שתמיד יהיה לי יום חופשי בשבוע וככה לא צריך להפסיד עבודה לטובת הביקורות.

או..קייי

ברור שכולנו יודעים שיש הקפיד על ביקורים סדירים על מנת למנוע התלקחויות והפתעות,אבל לצערי במרפאה אצלנו לא מתקשרים לתזכורות [זה נראה היה עוזר....] אצלנו זה להפסיד יום לימודים +יום עבודה של אחד מאיתנו .....מסובך

למעלה