שאלה עם התלבטות ששמעתי מאחרים ולא היה לי מה ל

שאלה עם התלבטות ששמעתי מאחרים ולא היה לי מה ל

לענות ואני מאוד ישמח אם מישהו כאן יוכל לעזור לי בזה. האם מותר למשיחי ללמוד פסיכולוגיה/פסיכאטריה ? או בכלל האם יש איזה מקצוע שאסור לנו כמשיחיים ללמוד ? שאלה שנשאלתי ע"י אדם לא מאמין. הרי כתוב שבשרו של ישוע הוא לחם הקודש והיין הוא הדם של ישוע. אז אם כך אפשר לומר שאנחנו המשיחיים קניבליים ? אפילו תיאורטית ? אשמח לתשובות הגיוניות שאפשר לומר כדי להשתיק את הצד השני. תודה יחזקאל בשם ישוע המשיח

Casey1

New member
מספר תשובות

1. יש פסיכולוגיה חברתית שעוסקת בפסיכולוגיה של התרבות הם לא מנסים להבין את זה בהקשר בין תרבותי אלא ב3- רמות הללו. שלושת הרמות: רמת הדיאדה (זוג). רמת האדם המסייע והאדם המסתייע בזה מרבית הפסיכולוגיה החברתית עוסקת ברמה הזו. המחקר שהתחיל את מודל חמשת השלבים ... כאן נשאלת השאלה האם אנשים מסייעים במצב שיגרה/חירום בתוך שנות ה90 מצטבר ידע שמנסה להבין מה מניע את ההתנהגות האלטרואיסטית ברמה של שני יחידים 2. רמת המיקרו – עוברת מרמה של שניים לרמה של שלושה ויותר. הנסיון להבין מה גורם לאנשים להפגין פעילות פרוסוציאלית. הכוונה להסברים גנטיים, אבולוציוניים, התפתחותיים ואישיותיים. פנר ועמיתיו מפרטים במאמר כל אחת מהרמות. 3.רמת המקרו- היחיד מול האירגון. מדוע אנשים מתנדבים בצורה פורמאלית ומה הם מפיקים מזה. 2. לפי ג'ול אוסטין המשיכה שלך למשהו/ אהבה היא הייעוד שלך וכל מה שישוע רוצה טמון בך כי רצונו בשמחתך. אמונה המתגשמת מאליה = תהליך בין אישי ודינמי, שבו אדם משנה את התנהגותו, כך שתתאים לציפיות האחרים, ובכך, צפייתם מתגשמת! למידה קוגניטיבית - תהליך אקטיבי ומודע!!! של איסוף מידע והסקת מסקנות. 3.ככל שהעמדה 1) יותר ספציפית 2) בעלת חשיבות 3) תוצאה של התנהגות, ייפתח נטייה להתנהג לפיה. עמדה נרכשת בדר"כ אחרי ביצוע ההתנהגות! - אנשים בעלי עמדות חיוביות כלפי דברים יממשו את הפוטנציאל שלך. התפיסהשלך +אמות המידה להשוואה לא צריכה להיות ע"פ הנורמות של הקבוצה הפנימית/בה אתה חבר. תבדוק אם יש לך כשרון, +יכולת אולם הכי חשוב זה אמון במסוגלות העצמית שלך! לא כולם מסכימים, אבל זה לצמיחה שלך! אם תפרש את תגובות הסביבה ל"עצמי" כשליליות, תפתח הערכה עצמית שלילית!!

אוייי קייסי היקרה

לא ענית לי על השאלה ששאלתי. האם מותר לנו כמשיחיים ללמוד את מקצועות הפסיכולוגיה/פסיכיאטריה או שיש מקצועות שאסור ?

Casey1

New member
מותר כי אלוהים לא יצר אותנו להיות ממוצעים

הוא רוצה שנהיה מאושרים ומלאים. שאלוהים יצר אותך הם הכניס חלק ממנו (= מאפייניו) בתוכך. כלומר, שיש לך יכולת, חוזק ותבונה ללמוד מה שמתאים לך. בזמן ספציפי הגן בד.נ.א שפעם היה רדום יופעל כי אנו פה לעזור אחד לשני-להפגנת האהבה של אלוהים אלינו.

Casey1

New member
בנוסף תזכור שאיש ללוהים לא רוצה שתהיה נחות.

יש לנו גנים רדומים שאלוהים שם בתוכך "יקוחו לתחיה" כאשר תהיה הזדמנות לממש אותם- כמו מודעה לקורס B אשר גורם לך לחוש רצון גדול ללמוד את זה. אלוהים לא רוצה שתשב בצד אלא שלא תפחד לעשות דברים/לנסות כמו ללמוד משהו , כדי להגשים את ייעודך האלוהי אשר לא ייודע לך אם לא תממש הזדמנויות בדרכך כגון קורס A.. אתה צריך ללמוד כדי להגשים את הגורל דרך ציפייה להתרומם מכל מיני בחינות כמו אינטלקטואלית.

Casey1

New member
יש לך את הד.נ.א של ישוע והינך מיועד לנצח../images/Emo9.gif

דרשה שמסבירה יותר- You Have Been Pre-Programmed For Victory בכל מקרה- ישוע אוהב בלי תנאי.

ברור שאנחנו קניבלים../images/Emo6.gif

השאלה של החבר שלך היא לא שאלה רצינית, ולכן היא גם לא ראוייה לתשובה רצינית. אתה לא יכול לדבר על נושאים רוחניים ומהותיים כסעודת האדון, ברמה של הנפש, ועוד ברמה כזו נמוכה. אכילת גופו ושתיית דמו, זהו סקרמנט(פעילות קדושה). אני עצמי לא מבין כלל בשכלי איך זה יתכן שהלחם הופך לגופו, והיין לדמו. ואין לי גם שום הבנה שכלית מדוע בכלל לעשות את זה. אבל, וזה אבל גדול. אני מבין את העניין ברוח. כשאנחנו אוכלים את הלחם שהוא הבשר של ישוע ושותים את היין שהוא דמו, אנחנו זוכרים את מה שישוע עשה עבורנו על הצלב, בוחנים את ליבנו לפניו ולפני גוף המשיח, כלומר הקהילה. - משמעו שאנו מוודאים שאין בנו כעס או קנאה או כל חטא אחר, כלפי מישהו ושחזרנו בתשובה על חטאינו לפני האדון. סעודת האדון מטרתה היא אישור הברית בינינו לבין אלהים ובינינו לבין הקהילה, והתחברות עמוקה ואמיתית עם ישוע ועם גופו(הקהילה). בסעודת האדון, ישוע ברוח הקודש, מטהר אותנו, מרפא ומשחרר ונותן לנו חיי עולם. סעודת האדון, אמורה להיות דבר מרכזי כשאנו מתאספים ביחד.

Casey1

New member
חשבתי שזו שאלה רצינית. בכל מקרה

רציתי להעביר מסר מדרשה של ג'ון אוסטין -You Have Been Pre-Programmed For Victory - Joel Osteen

למעלה