שאלה: עם כמה בני זוג רציניים הייתם?

Cobe Anan

New member
שאלה: עם כמה בני זוג רציניים הייתם?

אני, בגילי המופלג, עם החברה הרצינית הראשונה שלי. הייתם מאמינים...? אז מה איתכם, כמה אהבות גדולות היו? ואיזו מהן היתה הגדולה ביותר? הראשונה- החדשנית והתמימה, או אחת האהבות היותר מנוסות ויותר מלומדות שבאה בהמשך? נראה לכם בכלל שיש קשר בין הדברים?

אמממ...

הייתה אהבה ראשונה גדולה ורצינית בגיל ממש צעיר (קצת אחרי 15) והוא היה גדול בשנתיים, שנמשכה כמעט שנתיים. זה התחיל באהבה ראשונה ותמימה,ועברנו המון דברים ביחד, אבל, הקשר עצמו היה פשוט רציני מדי לנערה בגילי בזמנו
אתה לומד תמיד, החיים זה בית ספר, אז כל דבר שיבוא אחרי נסיון יהיה יותר טוב.

זכוכיות

New member
השאלה היא איך מגדירים "רצינות"

בהקשר הזה. ע"פ איזה מדדים? זמן? כי אם כן עם החבר הראשון שלי הייתי 3 וחצי שנים, מגיל 12 עד גיל 15.5. ע"פ רגשות? כי אם כן ממש אחריו היה לי סיפורון של 3 חודשים, שאהבתי פי אלף. ע"פ ההתנהלות? כי למרות שעדין לא למדתי לנהל קשר בוגר במלוא מובן המילה, הקשר עם איליה היה תפנית משמעותית בין קשר של ילדים, לקשר שלפחות מתיימר להיות בוגר. ע"פ אינטימיות? כי אם כן, ה4 חודשים האלה עם הנוכחי שברו כל שיא אינטימיות רגשית ופיסית שהכרתי, בעיקר בגלל המגורים יחד. אבל בגדול, אני פשוט אמספר 12-15.5- יניב, החבר הראשון. כאן יש שנה של קשרים קצרים. 3 חודשים עם נוי, 3 חודשים עם דימה. ושכאלה. 17.5-20.5- איליה. עם פרידה של חצי שנה באמצע שבה הייתי עוד 4 חודשים עם בחור בשם זיו. והנוכחי, שי. 4 חודשים. ושלא יגמר לעולם :) אני חושבת ששי הוא האהבה הגדולה ביותר שהיתה לי מעולם. קצת הזוי לי להכריז על זה, ממרומי ארבעת החודשים, אבל זו התחושה. לפני זה כמובן, הנחתי שאיליה הוא האהבה הגדולה ביותר שהיתה לי מעולם. ולפניו... נוי היחידה שהיתה לה איזשהי משמעות.

Zoharrr

New member
אני חושבת שאחד

בתכלס קשר 1 רציני עם גל שנמשך חודשיים, ועכשיו אני בתוך עוד אחד אבל זה דיי טרי...

למעלה