שאלה עצובה ודחופה

מוניק2

New member
שאלה עצובה ודחופה

לפני מספר שבועות עברתי גרידה עקב הריון שלא התפתח האם מישהי בפורום זה עברה דבר דומה וכמה זמן לאחר הגרידה היא נקלטה שוב והאם ההריון תקין?

etilly

New member
מוניק...

חברה שלי עברה גרידה בשבוע ה-9 על הריון שלא התפתח, ונכנסה להריון 3 חודשים אחרי זה. היום היא בשבוע 32 עם הריון תקיו לחלוטיןץ אבל, לדעתי, הכי הכי חשוב שתדברי עם הרופא שלך, לא?

J-סיקה

New member
מוניק אני לא עברתי גרידה אבל

עברתי הפלה טבעית בגלל שההריון לא התפתח בשבוע 5 וחודש אחרי זה נכנסתי להריון והיום אני בשבוע 10

*שיר

New member
ג´סיקה - הרבה לחץ וקצת סקרנות

אני עכשיו בהתחלת ההריון ועם כל החששות להפלה, ולכן הייתי ממש שמחה להבין איך ידעת שזו הפלה טבעית אם היית רק בשבוע ה-5? הרי זה בערך רק שבוע אחרי שאת בכלל מגלה שאת בהריון, לא? אז איך ידעת שזו הפלה ולא רק המחזור שהתאחר? איך יודעים שזה מה שקורה? וסליחה אם אני חודרת יותר מדי לפרטיות. אני אבין אם לא תעני...

J-סיקה

New member
היה לי אחור של שבוע

ועשיתי בדיקת דם וביתית ויצאו תשובות חיוביות ביום שישי אחד קמתי עם כאבי גב ובטן הסטרים כמו של מחזור אבל יותר יותר יותר חזק בבכי הסטרי גיליתי דימום הלכתי לבית חולים ועשו לי "ניקוי" סופי של מה שנשאר הרופא אמר לי שלפי הבדיה הייתי בשבוע חמישי בערך היתה לי ספירה של 80 בטא בערך...

*שיר

New member
../images/Emo51.gif רבה על המידע

מאוד עצוב לשמוע אבל זה הסתיים לטובה פשוט הבנתי שיש דימומים בהתחלה ורציתי לדעת איך אני יודעת שאלה דימומי-דמה לא מזיקים... ודרך אגב, מה עם תאילנד? ראית את הכתבה שהיתה ב-YNET?

J-סיקה

New member
אני נלחצתי מהכאבים יותר מאשר

מהדימום כי זה מצב שכיח בתחילת הריון אבל הכאבים היו בלתי נסבלים בקשר לתאילנד החלטתי לוותר כי אני לא יודעת איך אני אחזיק מעמד טיסה כל כך ארוכה

לילך3

New member
לצערי בעבר עברתי גרידה

גם הריון שלא התפתח, ועברתי גרידה בשבוע 8 בערך. אני לא צריכה לספר לך כמה כאב כרוך באיבוד ההריון וכמה שמנסים לנחם הכל די נראה מעורפל ושחור. היום אני שמחה לספר לך שנכנסתי להריון אחרי 4 חודשים (צריך לשמור לא להיכנס להריון במשך 3 חודשים), והיום אני בשבוע 28. נכון שעד היום הפחדים מלווים אותי והמחשבות על אובדן הריון (לא היה אפילו עובר רק שק הריון), אך צריך לזכור שעם כל הכאב זה רק מוכיח שאם גוף בריא הוא מסוגל לעצור התפתחות של הריון לא תקין. עם כל הכאב נסי להיות אופטימית ולהתגבר על המשבר כמה שיותר מהר. אם יש לך שאלות נוספות או סתם בא לך לדבר - אשמח לעזור, לילך

מוניק2

New member
תודה על התשובה ושאלה נוספת

רופא אחד אמר לי להכנס להריון מתי שאני רוצה ובבית החולים אמרו לי לחכות שני מחזורי וסת. אין לי שום כוונה לקחת גלולות .מדוע צריך לחכות 3 חודשים ואיך בלי גלולות (בעלי קשה)

J-סיקה

New member
גם לי אמרו לחכות אבל יש דברים

שאני לא קובעת אותם אלא הטבע

לילך3

New member
מוניק היקרה

בזמנו גם הגעתי לרופא אחרי הגרידה ואמרתי לו שאני מכירה מספר זוגות שנכנסו להריון מיד אחרי גרידות וההריון שלהם תקין - מדוע אנו צריכים לחכות 3 חודשים? ואז הרופא ענה לי שכדאי לי לסמוך עליו כי הוא נתקל בהרבה יותר הריונות ממני מן הסתם, ולראות זוגות שלא חיכו ובגלל זה שוב נאלצים לחוות הריונות לא תקינים - זה ממש לא סימפטי. לכן גם בבית החולים כשאמרו לי לחכות מחזור אחד! העדפנו להמתין את טווח הביטחון בכדי למנוע כאבים נוספים. הכי חשוב לא להיכנס לפאניקה וללחץ עוד חודשיים הם ממש לא קריטיים. ולעניין הבעלים... גם אצלנו לא היה סיכוי לשכנע את בעלי להשתמש באמצעי מניעה ולכן גם הפחתנו את התדירות... וגם גיוונו את היחסים..
בהצלחה,לילך

אסנת+

New member
כן, אני עברתי

5 חודשים אחרי לידה (של הריון לאחר טיפולי פוריות) נכנסתי באופן מפתיע לחלוטין להריון. לאחר זמן לא רב התברר שזה הריון לא מפותח, ועברתי גרידה, והסתבר גם שזה קורה לאחוז גבוה מאוד של נשים, ללא כל סיבה !!! אז אין לך מה לחשוש או להלחץ. תוך 10 חודשים (של גלולות) בחודש הראשון שהפסקתי נכנסתי שוב להריון. נכון כיף?
אז באמת תרגעי וקחי את זה בקלות כמה שאפשר, מסתבר שזה די שכיח.

למעלה