שאלה עקרונית לגבי הזמנות מחו"ל

iefrat

New member
שאלה עקרונית לגבי הזמנות מחו"ל

משיטוט באתרים גיליתי שיש סטים של לקים: אם זוג בגודל מלא, שלישיה (בלי קונוטציות בבקשה
) של גודל מלא רביעיות בגודל מוקטן וכו' אשמח לדעת איך זה נספר לשם חישוב עלות המשלוח, כלק אחד או כבודדים (מצד אחד - נחמד אם נספר כאחד כי מקטין את העלות ומצד שני...אם אין לי רשימה ענקית טוב שיספרו כבודדים) מתכוונת ל 3 האתרים הבאים: Nail etc Trans design 8ty8 ושאלונת קטנה: מה קורה אם אני מזמינה רשימה ואחד מהלקים חסר להם? תודה אפרת

iefrat

New member
../images/Emo208.gif בכל זאת

הייתי שבוע בבית עם שפעת קשה. ארבעה ימים רבצתי במיטה כמו סמרטוט. בחמישי "זחלתי" לסופר סופ"ש היה בצל הקורות אותנו בכרמל. אני מרגישה נורא: שיעול טורדני , התעטשות בלתי פוסקת, כאבי שרירים ואף דולף ומטפטף אבל.. היה לי זמן לחרוש על המחשב, שזה לא קורה לי הרבה, בד"כ אני גונבת דקות פה ושם. אז אנא תשובה?

Ultra marine

New member
לא יכולה לעזור על סטים ומוקטנים

לגבי חוסרים - פעם 88 אמרו לי שאין להם לקים במלאי (ניסיתי להזמין מוקדם מידי את קולקציית החורף של אסי) אז ביטלתי את ההזמנה. אבל בדר"כ אם זה לקים אחרים אז הם פשוט יופיעו עם N/A ואז את לא יכולה לבחור אותם גם ככה. עם Nail etc פעמיים קרה לי שקיבלתי את ההזמנה בשני חלקים כי משהו לא היה להם. לא חויבתי על זה יותר. פעם אחת לקח ממש יותר משבוע עד שהחצי השני יגיע והפעם השניה הם הגיעו יחד פשוט בשתי חבילות כנראה שממש היה חוסר של יום. על טרנסדיז'יין אני לא יודעת באופן ספציפי אבל גם שם יש לקים שהם N/A. ואז פעם אחת פשוט חיכיתי שהלק יחזור להיות זמין (אגב, מדובר על מרי מדינייט
) וברגע שהיה הזמנתי.

iefrat

New member
חשוב לי לדעת לצורך ההזמנה אם כבודדים או כאחד

כי אם אחד, צריך לחפש עוד להגיע ל6 8 וכו' אך מצד שני "חיסכון" בעלות המשלוח. אנא תשובה

למעלה