שאלה פורום

L y c a n

New member
שאלה פורום

הפורום הזה נהפך להיות פורום מלחמת סקס המינים? לא מספיק יש פורומים אחרים לכך? לכו לסטוצים, אפילו מעשע שם, שלא לדבר על פורום בגידות..

pain is MY love

New member
אויש נו

כל אחד כותב פה על מה שהוא רוצה מה לעשות שנושא מאוד אבל מ-א-ו-ד נרחב במלחמה בין המינים הוא נושא המין!!!

Paranoid Eyes

New member
לא ממש מפריע לי האמת אבל,

יש הבדל בין דיבורים על סקס כחלק מהמלחמה בין המינים לבין שאלות סקר, ותסלחי לי קצת מטומטמות על העדפה בין אנאלי לאוראלי וכו...

ChilD SouL

New member
מה רע בקצת סקס../images/Emo35.gif

סה"כ כולנו בוגרים, סקס זה משהו טבעי, כיפי ובריא - לא רואה ת'בעיה בלדון לפעמים על שאלה או 2 בעניין.

L y c a n

New member
או 3 או 10

מה יש לדון בשאלות דפוקות כמו "הממ היא אוהבת קונדום אם בלוטות, אבל אני נהנה ללבוש רק את הכחולים, ומה לעשות שאין כאלה שהם גם וגם..
" (אוף זה נשמע כמו שאלת פסיכומטרי) תעשו לי טובה..

ChilD SouL

New member
אולי אני עיוורת, אבל...

אני ראיתי רק דיון אחד לגבי נושא הסקס, וגם זה היה סקר. שאלות לגבי שעירות וכו' - לא ממש נוגעת בסקס. איפה עוד ראית שאלות הקשורות בסקס

תראה מה עשית

התייבשתי ממך.
אפשר להגיד אני אמרתי לו והוא אמר לי ואני אמרתי לו...אבל בין לבין יש גם אני עשיתי לו והוא עשה לי.

כל אחד כותב על מה שבא לו...

כל עוד יש קשר כלשהוא בין זה ל"מלחמת המינים"... מי שבא לו עונה.. אם יש למישהוא טענות... יש כאן דרג ניהולי שניתן לפנות אליו.. זהו תום דיון... חוץ מזה.. מה הקטע ... כולה דיברו פה קצת על סקס.. לא יזיק לפורום קצת...

pain is MY love

New member
אני חשה מירמור קל?...

תכלס מי שעושה סקס לא מדבר עליו כל כך הרבה.. אז עדיף שכולנו נשתוק

TalKz

New member
אתה טועה :)

מרוב ששחכנו מזה סקס מלהיות בפורום הזה כל היום אנחנו צריכים מידי פעם מישהו שיזכיר לנו שזה עדין קיים

חןשסק

New member
מה הבעיה.. קצת סקס ../images/Emo8.gif

גם נושא למלחמות! חח והשאלון הזה היה בשביל הכיף

L y c a n

New member
זה לא כיף

טוב, אני לא אדרדר לסופרלטיבים למיניהם
השלב הבא זה סקס וירטואלי? יהיה משעשע

למעלה