שאלה פילוסופית על הבורג

שאלה פילוסופית על הבורג

הבורג הטמיעו את הגזע של גיינן, הגזע של גיינן הכיר את הQ (הם גם הטמיעו את פיקארד שידע על הQ) לכן הבורג מכירים את ה Q לא הגיוני שהם יעשו כל מאמץ אפשרי להטמיע מישהו מה-Q? זה ידחוף את השאיפה שלהם לשלמות כמה צעדים קדימה מה באמת יקרה אם הבורג יצליחו להטמיע מישהו מה-Q?

Bajoran Priest

New member
זה לא נראה לי רלוונטי...

איך אפשר להטמיע מישהו מהקיו? הקיו הם לא יצורים גופניים בכלל, לפחות לא בצורה שאנחנו מבינים (הצורה שבה הם מופיעים בדרך כלל בסדרה היא כדי להקל על בני האדם לתקשר עמם). מעבר לזה הם מסוגלים לכופף את חוקי הפיסיקה, הטבע והזמן על פי גחמות רצונם. אני לא חושב שאפילו אם הבורג היו מנסים בכל כוחם "להטמיע" Q כלשהו הם היו מצליחים. מה היה קורה אילו הם היו מצליחים? לכאורה, הם היו יכולים לעשות "כל דבר"- נניח, להטמיע בשבריר שניה את כל היקום ולהגיע ל"שלמות". מצד שני, בשבריר שנייה Q אחרים היו יכולים להעלים את כל הבורג ולמחוק אותם מן הקיום.

itstzar

New member
מצד שלישי, קיו אמר לקיו, הבן שלו, שאפילו לקיו

לא מומלץ להציק לבורג יותר מדי....

AKIRA972

New member
יש להם (לבורג) קשרים עם האנשים הנכונים .

תכלס - לדעתי כל הבורג זו בעצם פעילות הנאה ושעשוע של ה Q כדי להרוג את הזמן - עוד עידן קצר וגמרנו אז לפחות נשתעשע עם הגלקסייה הקטנה הזו. לפני שנקפוץ לבאה.

בכל זאת יש להם טכנולוגיות די מתקדמות

כמו שהבורג פתחו חור למימד של גזע 8472 (אם אני לא טועה) הם יכולים אחרי הרבה מאמצים ומחקר (אם הם מבצעים מחקר ולא מטמיעים ידע של אחרים), להצליח להכנס את תוך ההמשכיות של הQ (אין לי מושג אך לתרגם את המילה הזאת) ונרמז שהם חדרו לכמה מימדים אחרים בהתחשב שוויג'ר חדרה לשם (נעזרת Q אחר ובנסיבות מאוד ייחודיות אומנם), אולי גם לבורג שנמצאים כמה רמות מעליהם זה אפשרי נ.ב מישהו יודע מה המספר של האנושות ושל הוולקנים ושאר הגזעים לפי המספור של הבורג?

Bajoran Priest

New member
אני ממש בספק..

לדעתי גם אם הבורג ינסו לתכנן איזו מזימה נגד ה- Q, בהינף אצבע הקיו פשוט יבטלו את זה.

piper cub

New member
תשובה ל-"נ.ב."

http://memory-alpha.org/en/wiki/Borg_species_designations
.

למעלה