תמיד יש דימום קל ביום ההיקלטות או שזה דבר אישי ולא אצל כולן יש? הבטן שלי כבר 3 ימים נפוחה כמו בלון, אני לא יכולה לסגור את כפתור הג'ינס ואמרו לי שזה בגלל הצטברות נוזלים, השאלה היא- זה יימשך ככה עד שהמכשפה תגיע ?
שנעלמה כליל.... בכל אופן, אני גם הבנתי שדימום ההשתרשות לא בהכרח קורה. בכל אופן, דימום כזה לא אמור ממש להעלים את הנפיחות... או שהנפיחות מתרחשת לאור ההיקלטות (ואז הגיע הזמן לקנות קצת בגדי הריון...
) או שהנפיחות היא כמו אצלי - מחזור שעומד להגיע. אצלי הנפיחות היתה מעצבנת ביותר, ועד שלא לקחתי ארגסט המחזור כלל לא הגיע! בכל אופן, כשהמחזור הגיע אז כבר אכן ירדה ההנפיחות כליל...
המכשפה צריכה להגיע בעקרון בעוד שבוע וחצי-שבועיים בערך והנפיחות הגיעה עכשיו... אז אני מקווה שהיא תרד. וחוץ מזה מה זה ארגסט? כל מיני כדורים ועניינים לפני הכניסה להיריון ,טיפה מלחיץ אם לאמר את האמת.
להריון זה לא מחוייב המציאות. יש מי שהמחזור שלה צריך דחיפה קטנה על מנת לחזור להיות מסודר, אחרי שהיא הייתה הרבה שנים עם גלולות. זה לא אומר שכולן צריכות את זה. ארגסט זה כדור שמביא את המחזור לכאלו שלא מקבלות אותו אחרי מספר סביר של ימים.