שאלה פלספנית שתהיתי עם עצמי - אשמח לתשובות

di9010

New member
שאלה פלספנית שתהיתי עם עצמי - אשמח לתשובות

דיברתי היום עם מישהו והגענו לכל מיני שאלות.
ויש לי שאלה קצת פלספנית, השאלה לאלו שלא עשו שום שינוי פזיולוגי וחושבים לעשות

ל- MTF -
אם היום היו נותנים לכם כדור, ומייד הייתכם הופכים לאישה. הייתם לוקחים?
אם היום נותנים לך כדור, ומייד הייתם הופכים לגבר סיסג'נדר, הייתם לוקחים? (הכוונה שתרגישו טוב מאוד עם הגוף הזכרי שלכם)?

ל- FTM - אותה שאלה כמובן

אם היום היו נותנים לכם כדור, ומייד הייתם הופכים לגבר, הייתם לוקחים?
אם היום נותנים לכם כדור, ומייד הייתם הופכים לאישה סיסג'נדרית , הייתם לוקחים? (הכוונה שתרגישו טוב מאוד עם הגוף הנקבי שלכם)?

בעיקרון אישה טרנסית היאהכברנאישה בנפשה

אם הכדור היה הופך את הגוף לניקבי ב 100% כולל מערכת רבייה הייץי מעדיפה את זה מאשר להיות גבר.

צופה121

New member

כן

אם היה כדור שהיה הופך אותי לגבר פיזית בלי כל הניתוחים הייתי עושה את זה. אם הוא היה נותן לי להיות גבר גם ביולוגית הייתי לוקח את זה אתמול.

Ellianne

New member
בררורר שלהיות גבר-גבר

במילים אחרות השאלה היא האם הייתי משנה את הגוף או את האישיות? ברווררר שאת האישיות. הרי דיספוריה מגדרית היא מחלת נפש שחשוב לרפא/לתקן! הגוף בסדר לגמרי, זאת אני פגומה. (גם שמעתי שאלוהים לא אוהב טרנסיות) עכשיו אני רצה לקחת כדור שיהפוך אותי לגבר סיסג׳נדר מן המניין. נראההה לך??! (מקווה שהציניות המוגזמת הובנה) לפי ההודעה הזאת והקודמות שלך בפורום אחר, נראה שאת/ה לא מבינ/ה מה ההבדל בין טרנסית לגבר שמרגיש נשי לחמש דקות. אצל טרנסיות אין אחוזים (כמו ״אני מרגיש 70% אישה״), אין לא/אולי אין פעם ככה ופעם ככה. ברגע שמגבשים את ההרגשה ומבינים אותה, זה די ברור ומוחלט. לכן, מן הסתם שהרוב יבחרו לשנות את הגוף ולא את האישיות.

koantin

New member
המשאלה שלי היא להיות גבר...

בלונדיני, עיניים כחולות, גברי, גבוה, שרירי, חטוב, סטרייט, "מצויד", עשיר, מקובל, בריא, מקושר, משכיל, עשיר(כן, פעמיים עשיר), מלא פריווילגיות(ולא מודע להן) מכאן ועד להודעה חדשה...

לחלופין להיות אלוהים, כי מה שכתבתי לעיל זה האלוהים של החברה ההטרו-ציסית בארץ.

השאלות על הכדור מתחילות להתיישן, אני חייבת לומר.

di9010

New member

האמת ששאלתי רק בשביל לדעת אם האנשים פה מרגישים(ות) אותן הרגשות שלי יש.
אני הייתי מעדיפה כמובן להיפך לאישה מאשר לאבד את האישיות שלי..
וכן כמובן שהייתי בוחרת להיות אישה

למעלה