שאלה פסיכולוגית נטו

רותם טל

New member
שאלה פסיכולוגית נטו

שאלה פסיכולוגית נטו קשר זוגי של שנתיים- יש מורדות ועליות כמו בכל קשר. אך הבסיס של הקשר הוא איתןת יציב ומבוסס על אהבה יום אחד האישה קמה ומחליטה כי היא רוצה לחתוך את הקשר ולא להיות בקשר עם הבן אדם הזה, שהיה עד כה חבר שלה. אני יכול להבין שבן אדם לא רוצה יותר זוגיות קשר עם הבן אדם השני אבל איך אפשר להסביר שאחרי שנתיים שהית עם מישהו בלי שום סיבה אתה קם ומחליט שאתה לא רוצה איתו שום קשר כלשהו.. אשמח אם תעזרו לי בעניין תודה

magenta73

New member
אין דבר כזה

ברור שיש סיבה לסגור קשר, במיוחד לאחר שנתיים. זה לא שקמים יום אחד, ואאוט אוף דה בלו מחליטים לסגור את הבאסטה. יש הרבה גורמים שגרמו לזה לקרות. אולי בקשר יש אהבה, אבל כנראה שאין בו הרבה תקשורת וכנות, ולכן דבר שכזה קורה א. בפתאומיות (לעיני הצד השני) וב. כביכול ללא סיבה.

אישון36

New member
אולי היא הגיעה למסקנה

ש"זה לא זה" ויש דברים שאינם ברי גישור. אולי היא בוגדת ? או אפילו רוצה לבגוד ולא מצליחה. באופן כללי נפתחו לה העיניים למשהו שהוא בחוץ או רע במיוחד בבן הזוג. בכול אופן למה להתעסק בזמן עבר ? אתה רוצה סיכוי אמת שהיא תחזור, תחתוך אתה , או תסייע לה ללכת לארוז וכול זה וזהו. תמשיך הלאה אני מכיר עשרות מקרים של נשים שעשו את הצעד, בחלק לא קטן מהמיקרים הן התחננו אחרי זה לחזור. פשוט תחתוך. אישון. היטץ ריננינג מן הללויה.

Old Girl

New member
כמו המגיבים האחרים,

אני חושבת שהיו תהליכים שהיא עברה ולא היית מודע להם. בין אם מדובר במחשבות, חושבים, בגידות, התייעצויות עם אנשים אחרים - היה שם משהו שלא ידעת. זה כואב ומאכזב לגלות, שאין לך שליטה על מה שקורה בקשר ואתה בכלל לא מודע איפה הוא עומד, אבל כבר קראתי סיפורים כאלה אצל כמה אנשים.

belli80

New member
בהמשך..

לכותבים האחרים- בוודאות היו תהליכים מתחת לפני השטח שלא היית מודע אליהם, וחבל. מצד שני- אם רמת התקשורת ביניכם לא היתה כזאת שאיפשרה לה להגיד את הדברים, או לא איפשרה לך לראות את התמונ המלאה (וזה ממש לא בא בטון מאשים או גוער, יש יחסים כאלו..) אז עדיף ככה. אם לא ייקרה שינוי משמעותי שבעקבותיו התקשורת ביניכם תגיע לרמת כנות ופתיחות חדשה, אז עדיף לסגור את העיניינים בזה, ובפעם הבאה- לוודא ששניכם כנים זה עם זה וכל אחד עם עצמו, מהרגע הראשון. הצטערתי לשמוע, אבל ממשיכה לקוות לטוב.

1Shir

New member
רגשות זה דבר דינמי לפעמים

וכמו שכתבו כל אלה לפני, כנראה שהיא לא שיתפה אותך בשינויים שחלו אצלה לאחרונה... ולמה אתה לא שואל את השאלה הזאת אותה?

מסביר את זה בכך

שהיא עושה לך טובה גדולה שזה בא לה עכשיו ולא אחרי 2 ילדים ומשכנתא.

למעלה