שאלה פעורה

שאלה פעורה ../images/Emo163.gif

קוראת פה ושם על כך שהוצאתם ספר לאור ואני רוצה לברך את כל העוסקים בדבר, וכל הכותבים שתרמו משיריהם!
ברכותיי. אני די חדשה כאן ואשמח אם תספרו לי איך עלה הרעיון לספר? מי הם הכותבים? איך נבחרו השירים? איפה ניתן לראות את הספר? האם נמכר בחנויות?.. יו, התקפתי בשאלות, סליחה אבל אני סקרנית!!
מישהו יספר לי על ההריון והולדת הספר?

קסנדרה*

New member
כוכבית בשמחה רבה, ואלה תולדות......

לפני שנה וחודש, נפגשנו כולנו, כל חברי האנתולוגיה (כמעט) אצל פרח תרבותי, והעליתי את הרעיון שנוציא ביחד ספר, שיכיל שירים של כולנו - בקיצור אנתולוגיה. הייתה הסכמה, ומרגע זה הרעיון או ההריון התחיל לצמוח ולהתפתח. ריכזתי את השירים, פניתי להוצאות, למבקרי ספרות (לא מעטים) ובסופו של דבר הגעתי אל ההוצאה שבה הוחלט להוציא את הספר. השירים נבחרות ע"י הכותבים עצמם, הם בחרו את השירים הטובים בעיניהם (לפעמים בהתייעצות), הכותבים הם: אריה במדבר, איציק, מעורפל, פרח במדבר, סנדרלין מונרו, קאיה, איש בעולם, קסנדרה, ופו היה אומר וצינסקי. כן הספר יימכר בחניות, הוא יהיה על המדפים בערך בעוד כשבוע - שם הספר "מעגלים כתומים" בהוצאת פרדס הוצאה לאור. מחירו 47 ש"ח. הואיהיה בצומת ספרים, מיתוס, סטימצקי ועוד. קסנדרה

צינסקי

New member
כבר עברה שנה וחצי

מאז המפגש הראשון אצל פרח. אלוהים. רק בשביל הזכרון, מאז היו עוד 4 (וסך הכל 5) : אצל קאיה פאב בתל אביב (מישמיש) איציק קסנדרה ואחד בקרוב. מת כבר לראות אתכם. צינס.

ואם אני קרובה למחות דמעה,...../images/Emo9.gif

אז זה אומר שאני נוסטלגית באופן מוגזם??? מתה עליכם.

../images/Emo9.gif אם המפגשים שלכם

מולידים ספר שירים, כן ירבו! השתלשלות עניינים מרגשת ונתונה להערכה רבה. ויוזמה ברוכה ומצויינת

למעלה